Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 1. juna 2018. godine

Horoskop za podznak otkriva koga očekuju problemi na poslu, a ko će uživati u magiji ljubavi! Evo šta vaš podznak očekuje do 1. juna 2018. godine...

Energiju punog Meseca u Strelcu osetili smo već protekle nedelje, iako nas on očekuje 29. maja. Spremamo se da unesemo potrebne promene, da zakoračimo u grotlo onoga što nas plaši i da se suočimo s tim. Merkur će biti u Blizancima od 30. maja. Razgovori će konačno dobiti svoje početke, ali i neke epiloge. Venera u Raku obrazovaće aspekt opozicije sa retrogradnim Saturnom u Jarcu (egzaktno 26. maja). Ljubav će biti na testu. Hrabrosti, poverenja i ludosti. Apsoluta i odlučnosti.

Horoskop otkriva sudbinu do 15. novembra 2018. godine: evo šta nam donosi misteriozan Mars u znaku Vodolije

Podznak Ovan

Rešeni ste da promenite neka uverenja, neke navike koje vam ne čine život boljim. Rešeni ste da nekim ljudima okrenete leđa. I konačno priznate sebi da ste samo vi oni koji se daju u potpunosti. Vodićete zanimljive i inspirativne razgovore. Dosta poslovnih obaveza neće vam ostavljati slobodnog vremena kako biste ispunili neka obećanja, pa pokušajte da na vreme sprečite potencijalne sukobe.

Podznak Bik

Mučiće vas nesanica. Koliko god da umorite telo, um će biti budan. Previše je strahova koji grebu ka površini, a vi ste nemoćni da ih sprečite. Ukoliko se bavite podučavanjem, mogli biste imati uspešan period pred vama. Ako planirate put, možete imati nekih neprijatnosti u samom putu, ili problem sa nekim bitnim papirima.

Podznak Blizanci

Pravo je vreme za ljubav. Ako još uvek nosite trag prošlosti duboko pod kožom, naredni dani neće vam biti laki. Ako ste rešili da ono što je bilo ostavite iza sebe, onda se možete nadati povoljnijim danima. Otvorićete se i želećete da pričate o svojim osećanjima. Shvatićete neke greške i radićete na njihovom ispravljanju.

Podznak Rak

Izazovi vas očekuju na polju posla. Kao da ste pokušali da izbegnete neke obaveze i sada ih imate previše. Pričaćete o tajnama u narednim danima. Pazite samo da ne otkrijete više nego što bi trebalo. Nije svako dobronameran prema vama. Problemi u ljubavi nateraće vas da otvoreno ukažete partneru na ono što vam smeta.

Podznak Lav

Simpatije će se buditi tamo gde ih najmanje očekujete. Ali vi ćete uživati u toj iznenadnoj živosti. Viđaćete prijatelje i provoditi vreme okruženi onima koje najviše volite. Saznaćete neke novosti koje će promeniti način na koji trenutno posmatrate većinu stvari. Ali srasli ste sa promenama i one više ne utiču toliko na vas. Poslovno okruženje je tajnovito po pitanju nekih novih projekata. Pazite kome koliko otkrivate.

Podznak Devica

Porodični problemi pratiće vas u narednim danima. Pokušaćete da se ne mešate previše u ono što vas ne dotiče, čega niste deo, ali biće teško ostati po strani. Poslovne prilike se nude i ostvaruju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.