Nedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: u sredu vas očekuju divne pustolovine, a u nedelju postajete vrlo ambiciozni

Nedeljni horoskop do 17. februara - saznajte šta vas očekuje iz dana u dan!

Nedeljni horoskop od ponedeljka do nedelje - od 10. do 17. februara 2020. godine!

Pred nama je dinamična, ali izazovna nedelja. Veze bi se mogle naći na testu, činjenice su malo zamagljene, budi se vaše ambicije dok Merkur usporava, a time i vaši projekti.

Merkur u Ribama favorizuje kreativnost i maštovitost, a činjenice mu nisu jača strana (pogotovo sada kad je nadomak retrogradne faze), zato takve stvari ostavite za drugu polovinu marta, kada ćete biti u stanju da ih sagledate znatno jasnije.

Vrhunac konfuzije i napetosti biće od nedelje uveče do jutra sedećeg ponedjeljka, kada Merkur zastaje pa kreće retrogradno. Vreme je da i vi zastanete i ponovo razmislite i razmotrite neke stvari.

I dok je Merkur u lošoj formi, Mars je u sjajnoj: u nedelju ulazi u Jarca, gde se odlično oseća. Uz slabog Merkura i snažnog Marsa uprkos nejasnoćama koje će vas zadržavati želećete ići napred. U situacijama u kojima nećete biti sigurni šta da učinite, sledite svoju intuiciju.

Nedeljni horoskop do 17. februara 2020. godine: Raka prati romantično raspoloženje, a Jarac je na putu da ostavri velike planoveNedeljni horoskop do 17. februara 2020. godine: Raka prati romantično raspoloženje, a Jarac je na putu da ostavri velike planoveNedeljni horoskop - ova sedmica donosi vgrandiozne lepe vesti za mnoge znakove Zodijaka!

Kada je reč o ljubavnom životu i vezama, sve upućuje na to da je ovo sedmica za tiho kontempliranje o svojim dugoročnim ciljevima jer sada je bolje vreme za spor ali promišljen proces nego hrabro delovanje.

Na to utiče nekoliko faktora. Konjunkcija Kirona i Venere u Ovnu u ponedeljak razotkriće ključne ranjivosti u vezi. Ovo je vreme za iskrenost: šta odbijate priznati, šta vas boli, šta treba rešiti? Jupiter u Jarcu približava se konjunkciji sa Plutonom, a potom i Saturnom.

Zastanite i poslušajte pre nego što u svet pustite bilo šta novo, u emocionalnom ili nekom drugom smislu. Dobro razmislite o svemu tome i zbog približavanja Merkura Neptunu i retrogradnoj fazi. Što se tiče Dana zaljubljenih, tog dana Merkur je u trigonu sa Neptunom, pa bi potencijalno razočaranje moglo obeležiti čak i više snovitosti nego obično.

Ponedeljak

Glavni događaj: Mesec u senzibilnoj Devici, u harmoniji sa ekspanzivnim Jupiterom

Šta se može očekivati: Osećaji praktičnosti i produktivnosti uz optimizam. Možete marljivo raditi na ostvarenju željene budućnosti.

Šta treba učiniti: Ovo je dobar dan za rad na tekućim projektima ili zadacima koji zahtevaju vašu pažnju.

Šta ne treba učiniti: Nemojte zanemariti brigu o sebi: negujte i svoje telo i svoj um.

Utorak

Glavni događaj: Mesec u Devici, u harmoniji sa Saturnom i Plutonom

Šta se može očekivati: Saturn nam pomaže izbeći impulsivno ili nesmotreno ponašanje, a Mesec nam daje uzemljene i fokusirane emocije.

Šta treba učiniti: Dan je sjajan za poslovne aktivnosti ili sastanke.

Šta ne treba učiniti: Danas nemojte započinjati važne nove projekte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.