Nedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: u sredu ćete zablistati, a u nedelju izbegnite sukobe

Nedeljni horoskop do 10. februara - saznajte šta vas očekuje iz dana u dan!

Ako tražite priliku da vaša veza dobije na dubini i trajnosti, ova nedelja daje mnogo prilika za to. Ali daje priliku i onima koji žele malo da se raspuste i dožive nešto pomalo divlje. Sedmica počinje sekstilom Venere i Saturna, koji može ojačati vezu, ali i vašu odlučnost da radite na tome da ona bude kvalitetna.

Imajte na umu da se i dalje oseća delovanje sekstila Venere i Plutona (egzaktnog prošle nedelje), što daje dodatnu moć da učinite ono što želite od svog ljubavnog života. Ali to bi vam moglo doneti i malo previše odlučnosti da dođete do nekoga (ili nečega) koga želite, a koga ne biste trebali "loviti".

Numerološka prognoza za februar 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za februar 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojDevetku očekuje dinamičan mesec i puno flerta, a Petica ostvaruje velike planove...

Hrabrost i odlučnost Venere

Ponedeljak je i dan kada Merkur ulazi u Ribe, što će olabaviti njegovu sposobnost primećivanja detalja na pravi način i proveravanja činjenica. Takođe, u sredu je egzaktan njegov sekstil sa Uranom, šta može doneti neke briljantne ideje i nove pristupe mentalnim ili organizacionim izazovima.

Venera u petak ulazi u Ovna: iako to nije najbolje mesto za nju, daje joj hrabrost, odlučnost i svojeglavost i svakako donosi mnogo zabave. Tačka ove sedmice je puni Mesec u Lavu koji dodaje još više vatrenosti.

Ponedeljak

Glavni događaj: Mesec u podsticajnim Blizancima, Venera u harmoniji sa Saturnom

Šta se može očekivati: Venera i Saturn donose osećaj sigurnosti u vezama dopuštajući nam da istražujemo svoje potrebe sa voljenim osobama. Povoljna je prodaja umetničkih dela i kreativni poslovni poduhvati.

Šta treba učiniti: Ovo je dobar dan za izražavanje kreativnosti, ulaganje u umetnost, započinjanje kreativnoga poslovnog poduhvata i komuniciranje sa voljenim osobama.

Šta ne treba učiniti: Nemojte izbegavati da razgovarate sa partnerom o svojim osećanjima.

Utorak

Glavni događaj: Mesec u Blizancima, u kvadratu sa Neptunom i opoziciji sa Marsom

Šta se može očekivati: Emocionalna konfuzija, napetost i stres mogući su danas. Održavanje emocionalne ravnoteže ključno je za izbegavanje konflikta.

Šta treba učiniti: Joga, meditacija i zapisivanje sjajni su načini sigurnog izražavanja intenzivnih emocija i prolaženja kroz njih.

Šta ne treba učiniti: Nemojte prema drugima izražavati negativne osećanja.

Sreda

Glavni događaj: Mesec prelazi u osetljivog Raka; u harmoniji je sa Uranom i Merkurom

Šta se može očekivati: Mogli biste se osećati živahno, a životna radost podstaći će vas na izlazak.

Šta treba učiniti: Ovo je dobar dan za donošenje odluka, započinjanje projekata i vođenje poslovnih sastanaka.

Šta ne treba učiniti: Nemojte se suzdržavati – dopustite da vaša ličnost blista!

Četvrtak

Glavni događaj: Mesec je u opoziciji sa Jupiterom, a u harmoniji s Neptunom

Šta se može očekivati: Danas prevladava osećaj optimizma i povećana empatija i intuicija. Privlačiće vas pomaganje drugima.

Šta treba učiniti: Dan je odličan za putovanje, visoko obrazovanje, volontiranje i humanitarne akcije.

Šta ne treba učiniti: Nemojte ignorisati poziv da pomognete svojoj zajednici ili nekom pojedincu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.