Nedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: u četvrtak nas očekuje nestabilnost i strah, a nedelja je dan za ljubav i sreću

Nedeljni horoskop - evo šta vam donosi svaki dan u sedmici i šta treba da izbegnete do nedelje 24. novembra!

U ovim konfuznim vremenima, bićete u velikom iskušenju da potražite utehu u nečijem naručju. Sedmica svakako osigurava neke zanimljive prilike za to, ali morate birati pažljivo, upozorava astrolog Matthew Currie. Ulazak Marsa u Škorpiju u utorak znak je da se menja modus operandi: to je moćan Mars koji ide za onim što želi, oslanjajući se pritom na instinkt i suptilnost.

U sredu se završava retrogradan hod Merkura, ali sve do prvih dana decembra potrajaće njegov tzv. period senke i tek će se tada potpuno vratiti u formu. Iako egzaktni tek u nedelju, ova dva aspekta uticaće na celu sedmicu: konjunkcija Venere i Jupitera i opozicija Marsa i Urana. Prvi je odlična prilika za društvena okupljanja i zabave, to više što se događa u Strelcu. Drugi, koji će delovati i na sledeću nedelju, može vam intenzivirati seksualni nagon i podstaknuti na izazove te vas odvesti u neka nova i neobična iskustva.

Horoskop -od 19. novembra do 3. januara 2020. godine: evo šta nam donosi haotičan Mars u ŠkorpijiHoroskop -od 19. novembra do 3. januara 2020. godine: evo šta nam donosi haotičan Mars u ŠkorpijiHoroskop - očekuju nas veliki izazovi do 3-. januara 2020. godine jer je Mars ušao u znaku Škorpije!

Moraćete pripaziti i na ponašanje jer biste mogli biti razdražljivi, upozorava Currie, dok astrolog Terence Guardino kaže kako bi vas nervozna energija tog aspekta mogla podstaći i na preterano traženje zadovoljstva kupovinom, jedenjem kalorične hrane ili pijenjem alkohola.

Ponedeljak

Glavni događaj: Mesec u Lavu, Mars na zadnjem stepenu Vage

Šta se može očekivati: Energija Lava donosi vatru i ambiciju. U vazduhu je moguća nervoza i teskoba kako se Mars priprema za prelazak u Škorpiju.

Šta treba učiniti: Pokušajte ostati strpljivi i mirni, naročito ako vam se netko suprotstavi.

Šta ne treba učiniti: Nemojte dopustiti da agresivne emocije kontrolišu vaše delovanje.

Utorak

Glavni događaj: Mars prelazi u Škorpiju

Šta se može očekivati: Škorpija donosi osećaj transformacije noseći se sa završecima i novim počecima. Mogli biste osećati nagon za delovanjem, ali držite se dosadašnjeg smera.

Šta treba učiniti: Očekujte neočekivano i pokušajte ostati objektivni suočeni s transformacijom.

Šta ne treba učiniti: Ne držite se obrazaca ponašanja ili veza koje vam više ne služe.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.