Nedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: petak je savršen za ostvarenje želja, a u nedelju budite oprezni u komunikaciji

Nedeljni horoskop od ponedeljka do petka - saznajte šta vas očekuje u svakom danu do 2. decembra 2019. godine!

Sve u svemu, ove nedelje tranziti su dobri za ljubav i romantiku, kaže astrolog Matthew Currie, koji se usredsređuje na taj aspekt nedeljne astrološke prognoze. Ipak, ove nedelje još će se osećati uticaj opozicije Marsa i Urana, egzaktne prošle nedelje, pa naglasiti ćudljivost i seksualni nagon.

Venera u ponedeljak ulazi u Jarca, "ohrabrujući nas na tradicionalne aktivnosti sa porodicom", kaže astrolog Terence Guardino. Mlad Mesec u Strelcu u utorak donosi optimističnu energiju koja podiže celokupno raspoloženje i podstiče nas na kontakt sa voljenima.

U sredu prestaje retrogradni hod Neptuna, koji će ove nedelje dati moćnu energiju za duhovne i kreativne stvari – nemojte dopustiti da ostane neiskorišćena. "Ono što Neptunovo mirovanje čini još moćnijim jeste to što je sledeći dan trigon Merkura i Neptuna egzaktan", kaže Currie. "Postoji li nešto što treba da kažete ili napišete ili komunicirate, ovo je sjajno vreme da to učinite sa senzibilnošću i kreativnošću."

Nedeljni horoskop do 2. decembra 2019. godine: Bika će opčiniti ljubav iz prošlosti, a Vagu očekuje priliv novcaNedeljni horoskop do 2. decembra 2019. godine: Bika će opčiniti ljubav iz prošlosti, a Vagu očekuje priliv novcaNedeljni horoskop od 25. novembra do 2. decembra 2019. godine!

Najznačajniji aspekt nedelje događa se u četvrtak: trigon Venere i Urana odličan je da iskušate nešto novo i pustolovno u ljubavnom životu. Čak i ako ne ispadne dobro, sekstil Merkura i Saturna, egzaktan u subotu, pomoći će. Ali vikendu pečat daje Mesec u Vodoliji, koji će pojačati želju za povezivanjem sa drugima i radom u grupi.

Ponedeljak

Glavni događaj: Najtamnija Mesečeva faza, Venera ulazi u Jarca

Šta se može očekivati: Lunarna je energija danas slaba i internalizovana, dok Jarac počinje ohrabrivati tradicionalne i porodične aktivnosti i događaje.

Šta treba učiniti: Dobar dan za razmišljanje, introspekciju, meditaciju ili provođenje vremena s voljenima.

Šta ne treba učiniti: Ovo nije dan za donošenje važnih odluka ili započinjanje novih projekata.

Utorak

Glavni događaj: Mlad Mesec u Strelcu

Šta se može očekivati: Strelac donosi pustolovnu, društvenu, optimističnu energiju.

Šta treba učiniti: Ovo je sjajan dan za putovanje (pa i mentalno), okupljanja sa porodicom i prijateljima i proslave.

Šta ne treba učiniti: Pokušajte ne biti u zastoju; prihvatite nagon da izađete iz svoje zone poznatog i sigurnog.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.