Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. oktobra 2016. godine: dani za oprez, odmerenost i mudrost

Bikovima Venera donosi izazove na poslu i ljubavnom planu, dok Lavovi mogu da slave ostvarenje ljubavnih snova!

OVAN (21.3.-20.4)

Posao - Događaji tokom ovog perioda zahtevaju prevazilaženje raznih ograničenja, što simbolizuje loš aspekt Marsa, vladara znaka, sa Suncem i Jupiterom, što znači da će doći do brzih promena na poslu. Važno je da osmislite odgovarajuću poslovnu strategiju i da ne dolazite u sukob sa autoritetima.

Ljubav - Skup planeta u sedmom polju označava dominaciju partnera. Sunce, Jupiter i Merkur, u lošem aspektu sa Marsom, ukazuju na pritajeni sukob i nepovoljan razvoj događaja. Budite odmereni u komunikaciji i ne pravite dramu za svaku sitnicu.

Zdravlje - Pokušajte da odložite hiruršku interevenciju i probajte alternativne lekove.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Pozicija Venere, vladara znaka u Škorpiji, osim negativnih može doneti i nove, povoljne uslove poslovanja, ali je neophodno da se pravilno organizujete i da se pridržavate zadatih rokova. Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije o novim događajima na poslu, jer ćete tako izbeći donošenje brzopletih odluka.

Kratki jesenji horoskop za 2016. godinu: evo gde se otvaraju horizonti i magično polje ljubavi...

Ljubav - Prisustvo Venere u Škorpiji, osim na poslu, donosi nove uslove i u emotivnom životu. Srećom, Mars, vladar Škorpije, uticaće povoljno, pa se situacija neće mnogo zakomplikovati.

Zdravlje - Ne zapostavljajte zdravlje. Ukoliko imate probleme sa donjim stomakom, obavezno posetite lekara.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Situaciju na poslu trebalo bi da sagledate iz različitih uglova, pre nego što donesete zaključak i konačnu odluku o budućim poslovnim potezima, kako to obično biva kada se Merkur iz svog znaka preseli u Vagu.

Ljubav - Uprkos manje povoljnim aspektima planeta, emotivna veza sa partnerom postaće kvalitetnija. Period je posebno povoljan za Blizance koji nemaju jasno definisanu vezu, kao i za ženske pripadnike znaka. Iako pomalo haotično, počeće sređivanje partnerskih odnosa.

Zdravlje - Slabe tačke su disajni putevi i glasne žice. Unosite što više vitamina i pojačajte imunitet.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Vladar u sedmom znaku nagoveštava nekakvu vrstu procene, odnosno neko će ocenjivati vaš rad. Dostojanstveno i bez suvišnih pitanja prihvatite kritiku bliskih saradnika. Skup planeta u četvrtom polju označava bitna dešavanja u vezi nekretnina i imovine.

Ljubav - Slobodni pripadnici znaka upoznaće šarmantnu osobu koja će ih istovremeno i privlačiti i odbijati. Rakove koji su u vezi očekuje period zavrzlama i peripetija sa partnerom. Veliki značaj pridajete sitnicama što vam dodatno komplikuje život.

Zdravlje - Budite oprezniji, jer lako može doći do preloma kostiju.

LAV (23.7.-22.8)

Posao - Tri planete u vašem znaku ukazuju na nove poslovne dogovore i brojna putovanja. Ne dozvolite mogućnost iznenadnih promena u poslovnim pregovorima da ne bi došlo do gubitka. Preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare saradnika.

Ljubav - Mnogi pripadnici znaka o pravoj ljubavi zasad samo maštaju, ali snovi će im se uskoro ostvariti. Ne vraćajte se na konflikte iz prošlosti i shvatite da je vaše poverenje bilo iskazano pogrešnim osobama.

Zdravlje - Previše ste osetljivi i preoterećeni poslom, što može da prouzrokuje razne bolesti.

DEVICA (23.8.-22.9)

Posao - Spremaju se promene na poslovnoj sceni. Pazite se loše procene sve dok je Merkur, vaš vladar, pod uticajem Sunca. Saradnicima je bitno da čuju vaše mišljenje, ali upotrebite profesionalne manire i diskreciju, jer postoje stvari o kojima ne bi trebalo javno da raspravljate.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.