Nedeljni horoskop za period od 9. do 15. aprila 2017. godine: sedmica impulsivne ljubavi i emotivnog detoksa

Retrogradna Venera još uvek prati naše ljubavne želje, a samo najiskreniji sačuvaće ljubav! Evo šta nam astrolozi predviđaju za ovu nedelju...

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Pozicija Marsa u sekstilu sa Venerom, planetom koja mu je domaćin, ukazuje da se neke stvari polako ispravljaju. Ali, Merkur koji je na pragu retrogradnosti nagoveštava da će nešto opet poremetiti planove.

Ljubav - Mesec i Venera u opoziciji na samom početku nedelje ukazuju da se, uprkos dobrom aspektu sa Marsom, ipak spremite za neke nelagodne trenutke koji će nastati zbog nesporazuma sa partnerom. Kako se i Merkurova retrogradnost dešava u ovom periodu pustite stvari da se slegnu same od sebe.

Ružičasti Mesec donosi sreću za ženska srca: evo kakvu sudbinu kroji pun Mesec u znaku Vage (11. april 2017. godine)...

Zdravlje - Hipohondrični ste, ali ništa ne preduzimate kako biste sprečili neugodnosti. Kontrolišite ishranu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Rešenja ima više, ali vam prava ne padaju napamet, kao što je to uvek dok je Merkur retrogradan, pogotovo što je sada u vašem znaku i tako dezavuiše sve prethodne planove. Morate da budete odlučniji u donošenju odluka.

Ljubav - Mars, vladar vašeg sedmog polja i Venera, vladar znaka nalaze se u povoljnom aspektu, iako je Venera oslabljena aetrogradnošću. To znači da je neophodno da pravite brojne kompromise, ali ne očajavajte, jer je trenutna situacija podložna promenama.

Zdravlje - Mogući su problemi sa grlom i disajnim organima, verovatno zbog dužeg boravka u zagušljivim prostorijama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Ne prenagljujte sa donošenjem odluka o novim poslovima jer vam je vladar ne samo u polju malera nego i retrogradan, što znači da će sve biti suprotno od dogovorenog. Umesto što obnavljate sećanja na konflikte iz prošlosti, okrenite se budućnosti, ali mudro iskoristite iskustvo tih grešaka.

Ljubav - Nije pravi trenutak za emotivna raščišćavanja, iako vam tako izgleda. U malom broju slučajeva zbog specifične povezanosti Venere sa Jupiterom, vladarem vašeg polja partnerstva i emocija stvari su izuzetno povoljne u emotivnom životu.

Zdravlje - Nervna razdražljivost je sastavni deo vašeg karaktera. Pokušajte da smirite živce baveći se hobijem.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Pod vrlo jakim aspektima planeta u četvrtom i desetom polju, ponudiće vam neočekivane poslovne pogodnosti i promene vezane za karijeru. Ali, kako je Merkur retrogradan baš u polju koje ukazuje na realizaciju planova, potrebno je da ne definišete stvari do kraja nego da sačekate još nekoliko nedelja.

Ljubav - Izbegavajte impulsivne reakcije jer, iako imate trigon Venere prema vašem znaku, nije vreme za brzanje. Mnoge prilike su zapravo odraz želje za savršenstvom. Obnavljanje prethodnih odnosa može biti povoljno samo za malobrojne Rakove.

Zdravlje - Neracionalno trošite energiju što dovodi do velike iscrpljenosti, a samim tim i bolesti.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Budite veoma oprezni sa novcem, pogotovo ukoliko radite sa tuđim investicijama, jer postoji opasnost od gubitka. Merkur se okreće u polju karijere i donosi nedoumice kuda i kako dalje, ali i veće nesporazume sa poslodavcem ili osobama sa kojima sarađujete.

Ljubav - Posao vas previše pritiska i negativno utiče na vezu sa voljenom osobom. S druge strane, i partner je veoma napet jer mu ne poklanjate dovoljno vremena.

Zdravlje - Najveću pažnju obratite na stomačne tegobe koje su hronične prirode. Nervnom sistemu je potrebna dinamika, zato pojačajte fizičku aktivnost.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao - Nalazite se pred definitivnim promenama na poslu, ali vam vladar u retrogradnom kretanju ne daje veliku podršku.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.