Nedeljni horoskop za period od 8. do 15. januara 2017. godine: sedmica ledene ljubavi, sukoba i velikih ambicija

Period rastanaka, emotivnog nezadovoljstvai poslovnih šansi! Otkrijte kakvu sudbinu vam predviđa horoskop za ovu nedelju...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Rastući Mesec u polju finansija tokom ovog perioda doneće novac koji niste očekivali. Imate dobar osećaj za konstruktivne poslovne i finansijske akcije. Sredinom nedelje očekuju vas prepreke u komunikaciji sa saradnicima izazvane njihovom tvrdoglavošću i predrasudama.

Ljubav - Mars i Venera prolaze kroz vaše dvanaesto polje i ukazuju na niz događaja koje bi trebalo da čuvate od okoline. Izbegavajte tajne veze i romanse. Ukoliko sa partnerom već duže vreme imate nesuglasice, rešavajte ih što pre, jer u suprotnom lako može doći do svađe, čak i raskida.

Zdravlje - Budite više u pokretu i bavite se sportom.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Period počinje prisustvom Meseca u vašem znaku, što je njegova egzaltacija i nagoveštava brojna dešavanja vezana za lično napredovanje. Pokušajte da budete štedljiviji, pogotovo ukoliko se bavite privatnim poslom. Nezaposleni predstavnici znaka dobiće poslovnu ponudu posredstvom partnera ili rođaka.

Ljubav - Sa partnerom nikako ne uspevate da se uskladite po pitanju međusobnih očekivanja. Emocije su burne i nestabilne, zbog prisustva Marsa i Venere u istom znaku, što bi moglo da dovede do velikog zahlađenja u vezi. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova romansa sa osobom iz bliskog okruženja.

Zdravlje - Manji problemi sa kičmom i zglobovima.

Godišnji horoskop - Devica: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)...

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Uprkos velikim izazovima, poslovnim dogovorima koji propadaju u poslednjem trenutku i opštem nerazumevanju uspećete da stabilizujete finansijsko stanje i izvučete više koristi od udruživanja sredstava. Ali, potrebno je da budete veoma oprezni jer je Merkur, vaš vladar retrogradan i vraća se u znak Jarca.

Ljubav - Pazite se dvosmislenih SMS poruka i svih oblika komunikacije koje bi partner mogao pogrešno da razume. Merkur, vladar znaka za nekoliko dana ulazi u sedmo polje, što znači da će vaš emotivni život krenuti redovnim tokom, a tenzije sa partnerom biće znatno manje nego u prethodnom periodu.

Zdravlje - Pokušajte da budete opušteni i relaksirani.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Period je najpogodniji za mirovanje i čekanje boljeg trenutka. Svaki novi posao koji biste započeli ovih dana pratila bi loša sreća. Ukoliko ste nezaposleni, bićete u situaciji da dobijete posao koji će kratko trajati.

Ljubav - U prvoj polovini nedelje, dok Merkur prelazi u direktan hod, delovaćete kao da ste pogubili sve konce i izbrisali memoriju: Reagovaćete uzrujano i nepotrebno oštro na neke partnerove reči. Najbolje je da sve što vam se u vezi ne sviđa odložite za povoljnije dane.

Zdravlje - Bićete podložni stresu i svim posledicama koje ga prate.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Iako je period prilično haotičan, uspećete da učvrstite poslovne odnose. Bićete uspešni u novim poslovnim dogovorima i rešavanju finansijskih pitanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.