Nedeljni horoskop za period od 7. do 14. maja 2017. godine: sedmica avantura i ispunjenja skrivenih želja

Prepuštanje osećanjima i uzleti šarma... evo koje znakove čeka najuzbudljivija nedelja!

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Merkur se okrenuo u vašem znaku što ukazuje da maksimalnu pažnju posvetite novim poslovnim prilikama. Zato ne brinite ukoliko stari posao bude u stagnaciji, jer se rađaju nove ideje koje mogu da donesu veliku zaradu. Bićete u situaciji da svoju slabost pokažete tamo gde nije poželjno.

Ljubav - Ne započinjite novu vezu pre nego što raščistite sa starom, pogotovo što su Merkur i Venera u vašem znaku, pa mogu doneti mnogo konfuzije. Suprotna strana preteruje sa posesivnošću, što vas najviše muči.

Zdravlje - Zdravstvena situacija se polako, ali sigurno stabilizuje, pa nema razloga za zabrinutost.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Povratak iz retrogradnosti Merkura i Venere i njihov prolazak kroz vaše dvanaesto polje ukazuje na neophodnost da se mnogo toga ispravi. Neke poslovne ciljeve želite da ostvarite po svaku cenu, ne obazirući se na prepreke. Pitanje je koliko dugo ćete moći da izdržite ovakav tempo.

Ljubav - Prisustvo Venere u dvanaestom polju najavljuje avanturu, a Merkur nesporazum. Izbegavajte posesivne i ljubomorne situacije, jer ste i bez njih dovoljno nezgodni. Prepustite se osećanjima i pokušajte da ispunite skrivene želje, ali ne preterujte.

Zdravlje - Zbog nekontrolisanog konzumiranja pića i hrane, većinu predstavnika znaka očekuju stomačne tegobe.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Zbog Marsa ste previše impulsivni i često donosite odluke bez mnogo razmišljanja nego zasnovane na trenutku. Narednih dana potrebno je da u poslu budete više razumni i praktični. Okolinu šarmirate na razne načine, zavisno od toga šta trenutna situacija zahteva.

Ljubav - Ukoliko ne budete u prilici da zadovoljite snažan libido koji vam Mars daje, energiju preusmerite na neki kreativan posao. Obratite veću pažnju na potrebe drugih, pogotovo partnera.

Zdravlje - Problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlezdama mogu se ispoljiti tokom ovog perioda, ukoliko ste se nemarno odnosili prema zdravlju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Prolazite kroz krizu odnosa sa okolinom koju prikazuje Mars u vašem dvanaestom polju. Kriza nije bezazlena, naprotiv, pripremite se na mnogo potresa. Otvorite sva čula kako biste izbegli gubitke i pogrešne poteze. Sa krizom istovremeno idu i šanse, pa je potrebno da razlučite opasnost od povoljnih prilika.

Ljubav - Na poslu postoji osoba koja je jako zainteresovana za vas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.