Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. novembra 2016. godine: sedmica emotivnih pobeda i čiste ljubavi

Dragi Lavovi, spremite se za pravu turbulenciju emocija, a mudre Device mogu da uživaju u plodovima svog rada! Evo šta vama predviđa horoskop za ovu sedmicu...

OVAN

Posao - Period počinje prelaskom Marsa preko stepena svoje egzaltacije što vas stavlja u privilegovan položaj u odnosu na većinu događaja na poslu. Kako je kreativnost naglašena, na šta ukazuje Venera u vašem devetom polju, okrenite se više umetnosti. Zaboravite konflikte iz nedavne prošlosti i okrenite se budućnosti.

Ljubav - Nije pravi trenutak za emotivna raščišćavanja, jer Mesec u desetom polju više skreće pažnju na poslovni nego na emotivni život.

Zdravlje - Nervna razdražljivost je sastavni deo vaše kolerične prirode. Smirite živce i bavite se nekim hobijem.

BIK

Posao - Prisustvo Venere u osmom polju nagoveštava neočekivano povoljne poslovne pogodnosti i veliku finansijsku dobit. Zato je potrebno da se dobro organizujete i pazite na svaki detalj.

Ljubav - Izbegavajte impulsivne reakcije koje donosi Mars, vladar sedmog polja, a pogotovo tokom narednih dana kada se spaja sa Mesecom, koji polako izlazi iz kvadrata sa Jupiterom, prenoseći ga na Mars. Kvadrat Marsa i Jupitera uvek donosi moralna dileme, neretko i skandale, što zahteva veliku opreznost.

Zdravlje - Energiju rasipate na sve strane, što može dovesti do velike iscrpljenosti, ali i bolesti.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za novembar 2016. godine...

BLIZANCI

Posao - Budite veoma oprezni s novcem, jer postoji mogućnost finansijskog gubitka, odnosno da vaši poslovni partneri zarade, a vi izgubite. Merkur u Škorpiji ukazuje da vidite ono što biste želeli, a ne ono što jeste.

Ljubav - Mlađi i slobodni predstavnici znaka, pod simbolikom Venere i Saturna u sedmom polju, najverovatnije će uploviti u bračne vode. Blizanci koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi najzad će uspeti da raščiste probleme u odnosu sa voljenom osobom, a koji su pretili da ugroze vezu.

Zdravlje - Najveću pažnju obratite na stomačne tegobe koje su već postale hronične.

RAK

Posao - Očekuju vas velike promene na poslu. Mesec početkom perioda prelazi preko Marsa ukazuje na povišen adrenalin koji vas može navesti na ishitrene i neoprezne odluke. Zato sa kolegama budite strpljivi i uzdržani.

Ljubav - Kao što vam je poslovni život prilično zakomplikovan, tako vam nije lako ni kada je ljubav u pitanju. Mesečev prelazak preko Marsa i te kako vas potresa u komunikaciji sa voljenom osobom. Partner neće burno reagovati smo ukoliko vi uspete da se suzdržite.

Zdravlje - Kako je nervni sistem delimično uzdrman, više se opuštajte, šetajte i boravite u prirodi.

LAV

Posao - Sve poslove pokušajte da završite tokom prvih dana perioda. Jer, od 10. novembra, kada Mars uđe u vaše sedmo polje, očekuju vas brojni nesporazumi, napetost i sukobi sa kolegama i poslovnim partnerima.

Ljubav - Od 10. novembra, ulaskom Marsa u vaše sedmo polje, odnosi sa voljenom osobom iznenada će se jako zakomplikovati. Tokom narednom perioda očekuje vas detaljno preispitivanje i redefinisanje odnosa sa partnerom. Sve nestabilne i učmale veze biće prekinute.

Zdravlje - Mogući su problemi sa hormonima i žlezdama. Vreme je da obavite određene analize.

DEVICA

Posao - Jupiter u polju novca, uz dobar aspekt sa Saturnom i Venerom, ukazuje na nove poslovne mogućnosti koje će povoljno uticati na vašu karijeru i finansije. S druge strane, Mars još nekoliko dana trigonom aspektuje znak Device, pa je krajnje vreme da iskoristite šanse iz prethodnog perioda.

Ljubav - Jupiter, vladar polja partnerstva, skladno aspektovan s Venerom nagoveštava kvalitetan period s partnerom. Ne razmišljajte o negativnim stvarima nego se bavite onim što unapređuje život.

Zdravlje - Nekontrolisano konzumiranje hrane može dovesti do zdravstvenih problema.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.