Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. maja 2018. godine: šta nam donosi poslednja Mesečeva četvrt

Nedeljni horoskop najavljuje kišu strelica ljubomore... pričuvajte se.

Nedeljni horoskop od 6. do 13. maja 2018

Nedeljni horoskop od 6. do 13. maja 2018

OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, možete da postignete dogovor o novom vidu saradnje koji obećava solidne prihode, naročito ako se bavite nekretninama. Mars, vladalac vašeg znaka, u izazovnom aspektu sa Suncem, najavljuje mogućnost iznenadnog odlaska na kraći put u inostranstvo. Krajem perioda, obratite više pažnje na odnos sa saradnicima

Ljubav Sredinom perioda, možete da sretnete nekoga ko vam je nekada mnogo značio, moguće nekog Lava ili Strelca. Na nekom predavanju ili seminaru očekuje vas susret sa atraktivnom mladolikom osobom s kojom možete da uđete u paralelnu vezu. Krajem nedelje, trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom.

Zdravlje Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao Mars u astrološkoj kući karijere, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, donosi vam mogućnost promene posla ili radnog mesta, ako radite u medijima, marektingu ili često putujete, zbog posla. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, budite oprezniji prilikom pregovora o saradnji sa strancima. Umetnici i sportisti rođeni u vašem znaku biće uspešni.

Ljubav Preko posla možete da upoznate osobu koja će vam se dopasti već na prvi pogled, moguće nekog Raka. Pozicija Venere, planete ljubavi koja vlada vašim znakom, može da vas odvede u zagrljaj nekoga koga često viđate na poslu. Na nekom seminaru, krajem nedelje može da vas zainteresuje harizmatična osoba.

Zdravlje Podložnost povredama.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao U prvoj polovini perioda, dovršite važne poslove. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, moguć odlazak na kraći put. Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora naročito ako radite u turizmu ili medijima. Početkom perioda, situacija na poslu kreće nabolje što se posebno odnosi na privatne preduzetnike.

Ljubav U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, partner će pokušati da vam nametne svoje mišljenje, ako ste u dužoj vezi ili braku. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija u vašem 12. polju, donose vam susret sa starom simpatijom ili ulazak u tajnu ili paralelnu vezu. Na kraćem putu, možete da upoznate jednog Strelca.

Zdravlje Izbegavajte „brzu" hranu.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2018. godine...

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja postižete dogovor o isplativoj saradnji sa strancima, ako vaš posao ima veze sa medicinom, umetnošću ili sportom. Aspekti Merkura, simbola trgovine u Blizancima idu vam na ruku, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Budite oprezni u komunikaciji sa jednom Devicom ili Blizancem.

Ljubav Dugogodišnji ili bračni partner i dalje pokušava da vam nametne neke stavove i mišljenja, koji se uopšte ne poklapaju sa vašim.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.