Nedeljni horoskop za period od 6. do 12. marta 2016. godine: šta obećava Vodolijanska energija optimizma

Dragi Jarčevi, uživaćete u naklonosti kolege u znaku Blizanaca ili Device. Biće veoma zanimljiva sedmica pred vama...

OVAN (21.3.-20.4)

Posao - Najbliži saradnici očekuju da prihvatite novi poslovni izazov ili da preuzmete važnu ulogu u zajedničkom dogovoru. Imate dovoljno energije, ali dobro razmislite o novim prioritetima koje ćete sada postaviti. Potrudite se da osmislite poslovnu strategiju koja će vam omogućiti da se angažujete u različitim projektima. Dobar plan i istrajan rad vode ka uspehu.

Ljubav - Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. Smanjite očekivanja, budite realniji. Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas nezaboravni trenuci.

Zdravlje - Iscrpljeni ste, potreban vam je odmor. Pazite na ishranu.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Pozitivne promene na poslu i novi uslovi rada deluju podsticajno na vas u svakom pogledu. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete zadate rokove. Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni. Bilo bi poželjno da proširite svoja saznanja iz raznih oblasti. Izbegavajte brzoplete odluke. Venera i Mesec u vašem polju karijere donose vam neočekivanu popularnost.

Ljubav - Budući da sa partnerom ne uspevate da uspostavite dobru komunikaciju, ne čudite se ako ovih dana počnete da pričate sami sa sobom. Kad zanos prođe, shvatićete da ste još dalje nego na početku.

Zdravlje - Kontrolišite pritisak. Više se krećite.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Pošto je vaš vladalac Merkur prešao u znak Riba, neophodno je da kompletnu situaciju na poslovnoj sceni sagledate iz razlicitih uglova, pre nego što donesete konačnu odluku o budućim potezima. Širite pozitivnu energiju na poslu i delujete podsticajno na sardanike. Što se finansija tiče, situacija se poporavlja od sredine nedelje. Moguć iznenadni dobitak.

Ljubav - Partner vas može oneraspoložiti samo ako mu to dopustite. Pošto ste uz svakom pogledu jači od njega, iz sukoba ćete izaći kao pobednik. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih.

Zdravlje - Mogući problemi sa bubrezima. Čuvajte se prehlade.

Kineski horoskop za mart 2016. godine...

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate na poslu, ali postoje situacije koje remete vaše planove i koncepciju. Astrološki gledano, ova nedelja nije pogodna za velika dela jer vaš vladar, Mesec ulazi u fazu "balsamizacije" zbog čega vaši napori ne daju očekivane rezultate. Ne nervirajte se zbog onoga što ne možete da promenite. Zaštitite se od ljudi koji previše crpe vašu energiju.

Ljubav - Strelac čini stvari koje vas izluđuju. Pošto se radi o partneru koji je premazan svim bojama, a vi ste krajnje naivni, razmislite o tome kako da mu doskočite. Ako nastavite ovim tempom, očekujte nevolje.

Zdravlje - Neraspoloženi ste. Opustite se u društvu prijatelja.

LAV (23.7.-22.8)

Posao - Dobićete ponudu za novi posao. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku o eventualnoj promeni. Budite fleksibilniji prema saradnicima, potrudite se da trenutnu situaciju sagledate iz njihove perspektive. Koliko god se trudili da završite stvari koje morate, ove nedelje vam ništa neće ići od ruke. Ne nervirajte se, već pokušajte da pronađete pomoć od drugih ljudi.

Ljubav - Ne znate za koga da se odlučite - vatrenog Ovna ili nežnog Bika. Možda bi bilo najbolje da i jednom i drugom date šansu, a odluku odložite za kasnije.

Zdravlje - Ukoliko imate problema sa grlom, ojačajte imunitet.

DEVICA (23.8.-22.9)

Posao - Predstoje vam drastične promene na poslovnom planu, praćene nepredvidljivim posledicama, na šta ukazuje položaj vašeg vladaoca Merkura u znaku Riba.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.