Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. marta 2017. godine: sedmica u kojoj vas zvezde vode ka novoj ljubavi

Vreme je da otkrijete svoje najveće ljubavne želje, da donesete važne životne odluke i da postavite sebi cilj koji vodi ka uspehu! U suprotnom, zvezde će vam poslati važne prepreke koje samo hrabro srce i "hladna glava" mogu da pobede!

OVAN

Posao - Krajem nedelje, Mars vladar znaka stupa na prvi stepen Bika i aktivira vaše drugo polje, a samim tim sva finansijska pitanja biće u prvom planu. Mars u Biku ukazuje na težak i komplikovan put do novca. Važno je da osmislite dobru poslovnu strategiju koja će vam omogućiti da se angažujete na različitim stranama.

10 osobina zbog kojih volimo osobe rođene u martu: evo zašto su deca marta hrabra i strastvena...

Ljubav - Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas problemi u vezi. Venera je retrogradna u vašem prvom polju i ukazuje na razilaženje u većini odluka sa partnerom. Život će vam dodatno zakomplikovati osoba iz prošlosti koja će se iznenada pojaviti.

Zdravlje - Osećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali i neredovno se hranite. Više se odmarajte.

BIK

Posao - Ulazak Marsa u vaš znak može da deluje kao dodatna motivacija u poslu kojim se bavite, ali kako je on tu u izgonu bitno je da se pravilno organizujete i da se pridržavate rokova. Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije o novim događajima na poslu, jer ste na nekoj vrsti procene ili testiranja.

Ljubav - Venerin okret u dvanaestom polju nagoveštava nestabilnost, nerazumevanje sa partnerom i iskušenja sa vrlo zanimljivim osobama. Tokom ovog perioda bićete skloni aferama, ali pazite u šta se upuštate jer će sve biti kratkotrajno.

Zdravlje - Moguće su povremene glavobolje, tegobe sa bubrezima i oscilacija krvnog pritiska. Bavite se sportom.

BLIZANCI

Posao - Prelazak Merkura u znak Riba ukazuje na brzoplete i loše odluke. Ne potcenjujte nečiju ulogu prilikom poslovnih dogovora, naprotiv, pažljivo saslušajte i saradnike i drugu stranu.

Ljubav - Kvadrat koji čini Merkur, vaš vladar ka Saturnu u vašem polju partnerstva, označava nestrpljivost da nešto u odnosima rešite, samo što ni vi još ne znate šta je to. Period je prilično nepovoljan za ozbiljna i dugoročna rešenja u odnosima sa partnerom, jer aspekti ukazuju da ste sve manje tolerantni. Najbolje je da se preokupirate poslom da biste izbegli donošenje ishitrene odluke zbog koje se kasnije možete kajati.

Zdravlje - Neke pripadnike znaka očekuju problemi sa bubrezima.

RAK

Posao - Prvi dani perioda idealni su za nove početke, što je povezano sa fazom rasta Meseca. Zaštitite se od osoba koje previše troše vašu energiju, jer u suprotnom nećete uspeti da ispunite ono što vam planete nude.

Ljubav - Venera koja se okrenula u vašem desetom polju ukazuje na promene ne samo u poslovnim planovima nego i sa partnerom. Za sada ne menjajte planove nego sačekajte da Venera uđe u Bika. Ukoliko nastavite ovim tempom, očekuju vas samo nevolje.

Zdravlje - Strahove, razočaranja i depresiju prikrivate osmehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu vam pomoći.

LAV

Posao - Četvrtak i petak su vaši dani. Mesec u fazi pred lunaciju biće u vašem prvom polju i doneće brojne susrete, ponude i impresije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.