Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. juna 2016. godine: sedmica fatalnih susreta

Drage Vodolije, ove sedmice možete da očekujte mnogo novih susreta i sastanaka koji će pozitivno uticati na vašu karijeru...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Teško vam pada rad u zatvorenom prostoru. Saradnja sa osobama koje imaju drugačiju viziju poslovanja budi u vama ambiciju da i sami nešto promenite i potražite posao koji više odgovara vašim najdubljim željama. Odgovorni ste i stalo vam je da svaki zadatak obavite na najbolji način. Nove mogućnosti za promene otvaraju se od kraja meseca. Moguća saradnja sa Vodolijom ili jednom uticajnom Škorpijom.

Ljubav - Venera u trećem polju donosi mogućnost upoznavanja sa osobom koja vam se odavno dopada. Iskoristite povoljne zvezdane aspekte. Ako ste u dužoj vezi, naoružajte se strpljenjem.

Zdravlje - Čuvajte se virusnih infekcija.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Veoma ste angažovani na svim poljima. Merkur u vašem znaku unosi novu dinamiku u poslovne aktivnosti. Odlično ste organizovani, ali pošto ne stižete sve sami da uradite, zatražite pomoć saradnika. Na poslovnom planu moguća je promena i povratak na stare, dobro utabane staze. Vreme je povoljno za rešavanje problema sa kojima do sada niste uspeli da se izborite. Pripazite na saobraćaj ukoliko idete na poslovno putovanje.

Ljubav - Željni ste ljubavi i nikad se ne predajete kada su emocije u pitanju. Ako ste do sada bili u vezi koja vas nije zadovoljavala, vreme je da okrenete novi list.

Zdravlje - Pozitivno raspoloženje pozitivno utiče i na vaše zdravstveno stanje.

Mlad Mesec u Blizancima donosi izazove svakom horoskopskom znaku: evo kada prestaje dejstvo T kvadrata...

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Mlad Mesec u vašem znaku donosi obilje aktivnosti na poslovnom planu. Moraćete da radite mnogo više ako želite da se izborite za bolji status. Oni koji moraju da rešavaju pravne probleme, trebalo bi da povedu više računa o dokumentima, naročito u periodu između srede i petka. Moguća saradnja sa inostranstvom preko osobe u znaku Strelca, Vodolije ili Blizanaca.

Ljubav - Zbog naglašenog nerazumevanja partnera, vaša veza je na ivici opstanka. Budite tolerantniji. Ako želite da sačuvate dobre odnose, zatražite savet stručnjaka. Ukoliko ste slobodni, očekujte udvaranje osobe u znaku Riba, Raka ili Škorpije.

Zdravlje - Muči vas konstantan bol u leđima.

izradite_natalnu_kartu

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Sve se odvija onako kako ste zacrtali. Možete da očekujete uspeh ukoliko je vaš posao vezan za trgovinu, putovanja, turizam. Imate snage i ambicije da radite sa velikim timom saradnika. Očekujete da vaše kolege podrže vaše nove ideje i planove. Moguća je promena posla i prelazak na bolju poziciju, ali i uspostavljanje saradnje sa inostranstvom. Novčani problemi postaju prošlost.

Ljubav - Otvoreni ste za nove ljubavne veze. Pod naletom emocija, novo poznanstvo moglo bi da preraste u nezaboravnu strasnu vezu. Jedna uporna Vodolija želi da vas osvoji po svaku cenu. Osobe u braku uživaće u trenucima nežnosti.

Zdravlje - Čuvajte gornje ekstremitete.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Situacija se smiruje i poboljšava gotovo preko noći. Imate podršku saradnika za nove projekte. Postoji mogućnost za razvijanje poslova sa stranim partnerima. Tokom ovog perioda očekujte finansijsku podršku i uspeh u saradnji sa osobama rođenim u znaku Riba, Device ili Jarca. Dobar period za pozitivne promene na poslovnom planu sve dok Jupiter boravi u vašem polju novca.

Ljubav - Ako ste u braku, pripremite se za raščišćavanje odnosa. Osećate da partner nije iskren i to vam jako smeta. Stalo vam je da izgradite uzajamno poverenje, ali to je moguće od druge polovine juna. Ukoliko ste slobodni, moguća nova veza.

Zdravlje - Stomačni problemi izazivaju nervozu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.