Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. februara 2017. godine: sedmica u kojoj se otvara krug ljubavi

Kada se srce poželi toplih reči, dodira i nežnih poljubaca, dozvolite mu da se prepusti plimi ljubavi! Da li će ove nedelje vaš horoskopski znak dobiti specijalne darove od zvezda?

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Mars, vladar znaka u ovom periodu nalazi se u konjunkciji sa Venerom koja je upravo prešla u Ovna, što znači da vas očekuju brojna dešavanja. Uz promišljeno i mudro ponašanje uspećete da zaštitite svoje poslovne interese. Bez obzira na neprijatnosti kroz koje prolazite, uvek postoji potencijalno dobro rešenje.

Ljubav - Čim su Venera i Mars zajedno, avantura je na pomolu. Osim toga, obe planete su u opoziciji sa Jupiterom koji se nalazi u polju emocija. Prihvatite poziv osobe koja je ostavila pozitivan utisak na vas i uspeva da vas "prodrma", ali se ne zalećite.

Zdravlje - Za smanjenje nervne napetosti bavite se jogom i meditirajte.

Numerološka prognoza za FEBRUAR 2017: Rizičan mesec za Trojke, naporan za Petice...

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Prisustvo Marsa i Venere u dvanaestom polju nagoveštava povećanu napetost. Prolazite kroz dinamičan period sa različitim dilemama, ali uz dodatnu upornost i strpljenje možete da uspostavite bolju kontrolu u mnogim situacijama.

Ljubav - Period nije povoljan za emotivna raščišćavanja niti za ulazak u trajne aranžmane. Svađa sa partnerom preti da preraste u fizički obračun. Venera i Mars u dvanaestom polju ukazuju na moguće ljubavne afere. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom.

Zdravlje - Previše ste razdražljivi i „pucate" za najmanju sitnicu. Smirite živce baveći se nekim hobijem.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Period počinje ulaskom Meseca u vaš znak što podiže sve aktivnosti na viši nivo. Pažljivo analizirate nove događaje, jer vam je stalo da budete obevešteni o svemu što se događa na poslovnoj sceni. Uspeh je zagarantovan, ukoliko budete strpljivi.

Ljubav - Mesec u vašem znaku, koji će tokom prva dva dana nedelje biti u opoziciji sa Saturnom ukazuje na problem koji morate proći da biste izgladili nesporazume u emotivnom životu. Najviše vam prija druženje sa praktičnim osobama i onima koji vam ulivaju poverenje.

Zdravlje - Opasnost za vaše zdravlje javlja se u obliku želje da započnete mnoge stvari, a malo toga završite.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Mesec, vladar vašeg znaka prolazi kroz dvanaesto polje i tokom ove nedelje ulazi u vaš znak kroz Lava. To znači da ćete imati povoljnu priliku za manje promene. Budite dovoljno strpljivi, jer vreme radi za vas. Poslovna previranja i pojačana dinamika dovode do raznih nesuglasica, ali to vam neće smetati da ostvarite poslovne namere.

Ljubav - Nemojte mnogo da pričate nego pokažite šta osećate. Boravak Meseca u vašem znaku i u opoziciji sa Merkurom ukazuje na brojne nesporazume i konfuzije. Znate šta partner voli, pa mu to i pružite, čak i kad vam nije po volji.

Zdravlje - Moguće su tegobe sa bubrezima, grlom i prehladom.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Koncentrišite se i pokušajte maksimalno da usmerite pažnju na osnovne ciljeve.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.