Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna 2017: sedmica oslobađanja od starih emocija

Lava čeka iskušenje na poslu, a Devicu promene u emotivnom životu!

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Početak nedelje obeležava ulazak Marsa, vašeg vladara u znak Raka. Kako je Rak mesto i slabosti i snage Marsa, potrebno je da se okružite dobrim i pouzdanim saradnicima. Svako ko ima autoritet ili bilo kakav uticaj dobro je došao u vaš tim. Ceo period biće jako dinamičan, pun preokreta i nepredvidivih situacija.

Ljubav - Venera pred promenu znaka pruža mogućnost da najzad upoznate osobu koja vam se dopada već duže vreme. S druge strane, period počinje konjunkcijom Meseca i retrogradnim Jupiterom u vašem sedmom polju. Verovatno će vas pozvati bivša ljubav i pokušati da obnovi vezu.

Zdravlje - Upala grla i virusne infekcije.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Nedelja će početi sa mnogo dinamike u komunikaciji, jer Venera, vaš vladar, ulazi u svoj znak. Morate da animirate i druge, jer vi najbolje znate da organizujete, radite i predstavite posao. Ono što niste uspeli da završite tokom prethodnog mesecauspećete uskoro da obavite, pogotovo ukoliko imate privatni biznis. Ukoliko vaš posao zahteva stalno kretanje i putovanja, budite veoma oprezni u saobraćaju.

Ljubav - Puni ste energije, željni ljubavi i uvek spremni da pređete granice dozvoljenog. Slobodni Bikovi oslobađaju se starih emocija, a one u braku očekuje dobar odnos sa partnerom.

Zdravlje - Dobro se osećate.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Merkur na poslednjim stepenima Bika, vašeg dvanaestog polja, kao da vas sputava u svim planovima. Ukoliko želite da ostvarite ono što ste zamislili, moraćete da radite više nego do sada. Blizanci koji rešavaju poslovnu papirologiju ili važna dokumenta neka budu veoma oprezni između srede i petka. Prelazak Marsa u znak Raka, vaše polje finansija, ukazuje na prihode, ali i rashode koji prevazilaze prosek.

Ljubav - Venera u dvanaestom polju, tokom ove nedelje uvešće vas u neke zabranjene zone, koje već dugo samo posmatrate, ali nikako da zakoračite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.