Nedeljni horoskop za period od 31. jula do 7. avgusta 2016. godine: kakve bitke započinje Mars u Strelcu

Dragi Bikovi, od trećeg avgusta mogući su problemi zbog brzopletih odluka... A evo šta ostale horoskopske znakove očekuje u prvoj polovini avgusta...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Od trećeg avgusta Mars, vaš vladar ulazi u konjunkciju sa Saturnom, što može dovesti do bitnih poslovnih promena. U istom trenutku, mlad Mesec iz Lava trigonom podržava Marsa i ukazuje na to da se rizik, do neke mere isplati, ali sami morate da postavite iti granicu tog rizika.

Ljubav - Venera u poslednjoj dekadi Lava, prošavši sve trigonske aspekte sa Saturnom, dolazi do maksimuma ispoljavanja simbolike hedonizma, uživanja i ljubavi. Pokušajte da kanališete svoje emocije i želje u pravcu stabilnih odnosa.

Zdravlje - Većina vaših zdravstvenih tegoba uzrokovana je lošom ishranom.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Pripremite se za izvesne poslovne probleme, jer je Venera, vladar vašeg znaka, u poslednjoj dekadi Lava, postavljna tako da preferira rizike poslovanja. Od trećeg avgusta mogući su problemi zbog brzopletih odluka.

Ljubav - Mars, vladar sedmog znaka, koji pokazuje sve oblike partnerstva, dovešće do naglih i velikih promena u vašem emotivnom životu. Izgledaće vam kao da se sve ljulja, od braka do poznanstava. U gotovo svaki problem biće uključena nova osoba ili neko ko se nije dugo pojavljivao.

Zdravlje - Više se odmorajte i unosite vitamine, jer se neredovno hranite i osećate veliku iscrpljenost.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Pod uslovom da budete praktični, na šta bi trebalo da vas uputi ulazak Merkura, vašeg vladara, u Devicu, gde boravi sa Jupiterom, možete se nadati uspehu. U protivnom, nepraktične odluke modu dodatno da iskomplikuju stvari. Veliku podršku pružiće vam bliske osobe, u periodu kada mlad Mesec pređe u znak Lava.

Verni Bikovi, tradicionalni Jarčevi: kojem horoskopskom znaku najviše leže duge ljubavne veze...

Ljubav - Saturn, koji već duže vreme drži pod kontrolom vaše sedmo polje usporiće direktan hod u ovom periodu. Sve se preispituje i deluje kao da će se naglo urušiti. Sada je pravo vreme da uključite maksimalno uključite razum u celu priču.

Zdravlje - Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Tri planete u Lavu, vašem polju novca ukazuju na uspešnu realizaciju posla. U ovom periodu uspećete da ostvarite nekoliko novih poslovnih projekata. Rakovi koji su zaposleni biće u prilici da ugovore honorarne poslove. Sa poslovnim partnerima gradite odnose na poverenju i čvrstim ugovorima.

Ljubav - Saturn, vladar polja emotivnih i bračnih odnosa usporava kretanje, što nagoveštava događaje koje nećete sasvim razumeti. Najgore bi bilo da u ovakvoj situaciji neumereno reagujete.

Zdravlje - Povišen holesterol možete držati pod kontrolom.

LAV (23.7.-22.8)

Posao - Mlad Mesec u Lavu označava velike promene. Važno je da naprvite prioritete, jer će u suprotnom svaka ideja biti naizgled idealna. Zbog ulaska Marsa u znak Strelca, rođeni u prvoj dekadi znaka imaće pojačane poslovne ktivnosti.

Perfekcionizam je osnovna ideja Lavova, ali ih često previše opterećuje.

Ljubav - Partnerstva su inače burna Lavovima, ali posebnu crtu vašem egu dodaće lunacija koja će dovesti do potrebe da preispitate partnerske odnose i sebe ćete staviti u prvi plan. Budite oprezni, jer lako možete ostati sami.

Zdravlje - Nervoza i osetljivost posledica su premora i stresa.

DEVICA (23.8.-22.9)

Posao - Posao se odvija više nego povoljno. Merkur je u vašem znaku, Jupiter konačno na stepenima koji više pomažu nego dosad, a pozicija Sunca i Venere u dvanestom polju ukazuje na nevidljivu podršku. Sudbina vam je trenutno veoma naklonjena, ali ne preterujte sa očekivanjima.

Ljubav - Bilo bi dobro da se više koncentrišite na odnos sa partnerom. Venera i mlad Mesec u dvanestom polju ukazuju na kratke, slatke ali i problematične avanture, koje vam u ovom periodu ne bi odgovarale. Osim toga, nisu vam potrebne, jer će biti kratkotrajne i nekvalitetne.

Zdravlje - Slabe tačke organizma su srce i jetra.

VAGA (23.9.-22.10)

Posao - Sve dok je Venera, vladar vašeg znaka, u jedanestom polju, sudbinu ćete kreirati oslanjajući se uglavnom na pomoć prijatelja i mudro isplanirane poteze. Međutim, kako ne može baš sve da bude idealno, bićete predmet spletke ili ogovaranja koje ima veze sa nekakvim dokumentima. Budite veoma oprezni kada su u pitanju događanja na poslu.

Ljubav - Mars, vladar vašeg sedmog polja, trećeg avgusta menja znak, zbog čega ćete i vi i partner biti na nekakvoj proveri. Tokom ovog perioda održaće se samo zaista jake veze, dok će sve ostalo morati da krene iznova.

Zdravlje - Učestale glavobolje i reakcija na vremenske oscilacije.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11)

Posao - Mars, vladar vašeg znaka menja putanju i prelazi u vatreni znak. Zbog toga će naredni dani biti puni iznenađenja i novih rešenja. Bez obzira šta god da se dogodi, pokušajte da budete opušteni i smireni, jer vas očekuje previše toga da biste sve uložili u jednu kratku trku.

Ljubav - Opsednuti ste sobom i svojim problemima. Malo pažnje poklanjate partneru, iako mislite da je to sasvim dovoljno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.