Nedeljni horoskop za period od 30. oktobra do 6. novembra 2016. godine: šta nam donose fatalne želje mladog Meseca u Škorpiji

Period koji donosi nove ljubavi, dobre finansije i ostvarenje planova! Da li i vama horoskop predviđa ostvarenje želja u ovoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars tranzitira znakom Jarca i bliži se stepenu svoje egzaltacije što nagoveštava povoljne i uspešne poslovne situacije. Neko će se jako potruditi da vas po svaku cenu pridobije za svoje poslovne projekte.

Ljubav - Partner teško doživljava vaše česte promene raspoloženja, koje će naročito biti naglašene početkom perioda. Venera, vladar polja partnerstva, spojena sa Saturnom, ukazuje na brojne dileme i brige, ali i preuzimanje odgovornosti. Slobodni pripadnici znaka su na pragu ulaska u ljubavnu vezu.

Zdravlje - Ostavite cigarete, smanjite kafu, alkohol i slične stimulanse.

BIK

Posao - Tokom celog perioda, zbog prolaska Venere kroz znak Strelca, stalno ćete osećati kao da vam je nekakva opasnost iza leđa. Ali, umesto što sumnjičite većinu saradnika, pronađite način kako da uspostavite bolju komunikaciju sa njima. Takođe, loš spoj Venere i Saturna ukazuje na pritisak okoline.

Ljubav - Mars, vladar polja partnerstva, svojom pozicijom u znaku egzaltacije ne doprinosi mnogo situaciji u kojoj se već duže vreme nalazite sa voljenom osobom. Umesto rešavanja, dolazi do zataškavanja problema. Ipak, početkom perioda, s mladim Mesecom u Škorpiji, nastupiće promene u odnosu s partnerom.

Zdravlje - Manji problemi sa prehladom i glavoboljom.

BLIZANCI

Posao - Merkur, vladar znaka u Škorpiji, usred promene mesečeve faze, a u znaku koji se ne vidi s vašim, nalik je gubljenju tla pod nogama. Nadređeni će uspeti da poljuljaju vaše samopouzdanje, pre svega zbog grešaka iz prošlosti. Izlaz je u preuzimanju akcije, iniciranju promena i angažovanju prijatelja koji su voljni da pomognu.

Horoskop za period uzburkanih strasti i magične ljubavi: šta nam donosi Venera u Strelcu (do 12. novembra 2016. godine)...

Ljubav - Tokom celog perioda najviše ćete preispitivati odnos sa voljenom osobom, ali nećete biti u stanju da nešto bitnije promenite u emotivnom životu. Vladar polja partnerstva ima povoljan aspekt s Venerom, ali će se sve dešavati usporeno.

Zdravlje - Prekontrolišite šećer u krvi i smanjite obroke.

RAK

Posao - Boravak Merkura u Škorpiji u sadejstvu s mladim Mesecom u ponedeljak nagoveštava uspešne poslove. Mladi Rakovi trebalo bi što pre da krenu u nove poslovne poduhvate, a stariji da obnove stare kontakte.

Ljubav - Venera je sustigla Saturna, a kako je on vladar vašeg polja partnerstva, gotovo je izvesno da vas očekuju dešavanja u emotivnom životu. Takođe, spoj ovih planeta ukazuje na neke stvari iz prošlosti, kao i da je period povoljan da se razjasne nesporazumi s partnerom i vrati izgubljeno poverenje.

Zdravlje - Smanjite uzimanje lekova koji mogu uticati na oscilacije pritiska.

LAV

Posao - Mnogi predstavnici znaka biće u prilici da započnu posao sa strancima ili da pređu na novo, bolje radno mesto. Lavovi koji imaju privatni biznis, tokom ovog perioda neočekivano će uspeti da ugovore nove poslovne projekte koji će biti veoma značajni za neke buduće poslove, u smislu njihove afirmacije. Neki pripadnici znaka zaokupljeni su događajima u vezi doma i imovine.

Ljubav - Saturn, vladar vašeg sedmog polja, udružen s Venerom u sekstilnom Strelcu, ukazuje na novo poglavlje u emotivnoj vezi. Promena će biti burna, ali ne i suštinska.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.