Nedeljni horoskop za period od 30. jula do 6. avgusta 2017: sedmica u kojoj Venera otvara sva vrata

Ulazak Venere u Raka 1. avgusta doneće nove izazove ali i nove mogućnosti!

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Vaš vladar znaka Mars, združen sa Suncem u Lavu, pomaže vam da prebrodite velike oscilacije na poslovnom planu. Sve opcije su moguće, najvažnije je da dobro procenjujete situaciju. Fokusirajte se na male i sigurnije stvari, umesto na velike promene.

Ljubav - Planeta ljubavi Venera ove nedelje menja znak i u opoziciji je sa Saturnom, što može da donese krizu u vezi i razočarenje. Budite maksimalno strpljivi kako biste izbegli sukobe sa partnerom ili potencijalnim partnerom.

Zdravlje - Mogući su problemi vezani za ishranu jer nikako da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Pripremite se za oscilacije na poslovnom planu, ali i ličnom. Venera, koja vlada vašim znakom, najavljuje važna dešavanja u vezi porodične imovine, na šta ukazuje i konjunkcija Marsa i Sunca u četvrtom polju, pa su moguće velike promene.

Meditacija za zemljane horoskopske znake: evo kako treba da meditiraju Bik, Devica i Jarac...

Ljubav - Vladar polja partnertva Mars može da uzrokuje tenzije u vezi i braku i nagle promene. Takođe, može da ukaže i na iznenadna dešavanja u životu vašeg partnera i promenu statusa. Ovaj period je bolji za slobodne nego one koji su u vezi.

Zdravlje - Osećate se iscrpljeno, preforsirali ste se i neredovno hranili. Potreban vam je odmor i vitamini.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Merkur u Devici, svom drugom znaku vladarstva, dovodi do toga da se osećate razapeto u svemu što radite, jer uvek nešto nije dobro urađeno ili se ne uklapa u vaše planove i ciljeve. Čuvajte se naglih promena na poslu, nemojte ih inicirati, već čekajte da se stvari povoljno nameste po vas. Od 1. avgusta Venera ulazi u vaše polje novca i mnogo toga se povoljno rešava.

Ljubav - Saturn je već duže vreme u vašem polju partnerstva, a dodatno vam zagorčava život ovih dana. Opozicija koju pravi sa planetom ljubavi Venerom ukazuje da vas očekuje neka neprijatna situacija i da se stvari mogu okrenuti protiv vas.

Zdravlje - Čas ste bolesni, čas zdravi. Oscilacije su velike.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Ulaskom Venere u Raka 1. avgusta, stvari počinju da se odvijaju u vašu korist, prvenstveno finasijska situacija. Završavate jedno poglavlje da biste započeli drugo, koje je mnogo nezgodnije i rizičnije. Zato budite dodatno oprezni kako stvari ne bi stvari izmakle kontroli.

Natalna karta i položaj Sunca u kućama horoskopa: Sunce od 1. do 12. kuće opisuje ličnost i ciljeve u životu...

Ljubav - U ovom periodu pod uticajem Venere imate velike emotivne potrebe i nadanja, a svakako vas očekuju brojni događaji, kao i povratak neke osobe u vaš život. Pred vama je mnogo izazova, ali i komplikovanih odnosa.

Zdravlje - Ukoliko budete preterivali u jelu i piću, zdravlje može biti na udaru. Skloni ste holesterolu, tako da zdravstvene tegobe morate kontrolisati.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Mars i Sunce su u vašem prvom polju, što je znak povišenog ega i potrebe da drugima namećete svoj način razmišljanja i delovanja. Pred vama je period borbe i dokazivanja, a skloni ste sukobima i nesporazumima. Budite umereniji i oprezniji jer je to jedini način da rešite napetu situaciju na poslu koja se prenosi na sve životne aspekte.

besplatna natalna karta.jpg

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Mars i Sunce su u vašem prvom polju, što je znak povišenog ega i potrebe da drugima namećete svoj način razmišljanja i delovanja. Pred vama je period borbe i dokazivanja, a skloni ste sukobima i nesporazumima. Budite umereniji i oprezniji jer je to jedini način da rešite napetu situaciju na poslu koja se prenosi na sve životne aspekte.

Ljubav - Venera ulazi u vaše 12. polje i podstiče želju za avanturom, dokazivanjem i svim mogućim vrstama izazova koji su vezani za emocije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.