Nedeljni horoskop za period od 30. jula do 5. avgusta 2018: evo koga prati toksična energija retrogradnog Merkura

Nedeljni horoskop otkriva kome će Venera doneti radost i ljubav, a kome će retrogradni Merkur naplatiti dugove iz prošlosti! Evo šta nas očekuje do 5. avgusta 2018. godine...

OVAN (21.3. - 20.4.) 

Ljubav Ojačana pozicija Sunca koje se u drugoj polovini nedelje približava retrogradnom Merkuru u astrološkom polju ljubavi, donosi vam nove kontakte i poznanstva na kraćim putovanjima i preko društvenih mreža. Aspekti Venere, planete ljubavi koja inače upravlja vašim emotivnim životom, na nekom javnom skupu najavljuju susret sa harizmatičnom osobom.

Horoskop za čudesan retrogradni Merkur u znaku Lava: evo kako da zasutavite talas negativne energije (do 13. avgusta 2018. godine)Horoskop za čudesan retrogradni Merkur u znaku Lava: evo kako da zasutavite talas negativne energije (do 13. avgusta 2018. godine)Retrogradni Merkur u Lavu jača sujetu kod ljudi, a evo kako da se zaštitite od njegovog negativnog uticaja!

Posao Retrogradni hod vašeg vladaoca Marsa, pod uticajem retrogradnog Urana, planete neočekivanih situacija u polju posla, može da vam donese veliki novac, ako ste spremni da rizikujete. Ipak, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, 4. avgusta, klonite se nepotrebnih troškova i podizanja kredita.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

BIK (21.4. - 21.5.)

Ljubav Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi i posla, odgovara Bikovima rođenim u poslednjoj dekadi, koji na sastanku, stručnom predavanju ili seminaru mogu da upoznaju šarmantnu osobu. Na aprilske predstavnike vašeg znaka utiče retrogradni Uran, zbog čega ih očekuje turbulentan period na emotivnom planu.

Posao Pozicija retrogradnog Merkura i Sunca, vladalaca astroloških kuća novca i privatnog biznisa, upozorava da budete oprezniji prilikom dogovora i potpisivanja ugovora o novim poslovima. Krajem perioda, u vreme poslednje Mesečeve četvrti u kući ličnosti, nemojte da dozvolite da vas bilo ko isporovocira.

Zdravlje Promenite način ishrane.

BLIZANCI (22.5. - 21.6.)

Ljubav Aspekti retrogradnog Marsa, simbola erotike i akcije, u prvoj polovini nedelje, upozoravaju da se klonite Ovnova, Škorpija i Jarčeva. Sredinom perioda, od Strelca dobijate poziv za izlazak. Mesečeva četvrt u astrološkom polju tajni, krajem sedmice, najavljuje mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Posao Vaš vladalac Merkur u prividnom hodu unazad, u kvadratu sa Jupiterom, upozorava da bi trebalo da povedete više računa o svojim izjavama i dokumentima. Aspekti Urana, simbola više sile, 4. avgusta, opominju da izbegavate rizične finansijske transakcije, ako se bavite nekretninama.

Zdravlje Podložnost povredama.

RAK (22.6. - 22.7.)

Ljubav Jedan ste od znakova, pored Škorpija i Riba, koji prati sreća i na emotivnom i na finansijskom planu. Pozicije Saturna i Urana, vladalaca astrološke kuće ljubavi, doprinose uspostavljanju stabilnijih odnosa sa partnerom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.