Nedeljni horoskop za period od 30. aprila do 7. maja 2017. godine: sedmica zavođenja i emotivnog bogatstva

Pratite Venerin put i optkrijte i pronađite lični kutak ljubavi i sreće! Evo šta nam horoskop predvbiđa za ovu nedelju...

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Mars je u Blizancima, a njegov vladar Merkur retrogradnost privodi kraju. Krajnje je vreme da neke stvari postavite na pravo mesto. Delujete vrlo promišljeno i kompletnu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete sa različitih aspekata. Neophodno je da se što pre opredelite za dugoročno poslovno rešenje i za pouzdanog partnera.

Ljubav - Venera je ponovo u vašem znaku, pa se pripremite na brojna dešavanja. Ne odbacujte ljubav, jer će se i za vas naći prava osoba, samo je poželjno da budete strpljiviji.

Energetska pomoć u traženju životnog smisla: astrološko isceljivanje i balansiranje 7. energetskog centra...

Zdravlje - Okupirani ste zdravljem i pokušavate na razne načine da nađete odgovore na pitanja koja vas muče. Paničite bez potrebe.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Venera, vaš vladar je u znaku Ovna, vašem dvanaestom polju i utiče da ne vidite sve sitnice koje bi trebalo da vas usmere u poslu. Situacije koje nisu po vašoj meri ili ukusu odbijate da čujete i ne dozvoljavate da bilo ko menja vašu strategiju i stil rada. Pokušajte da se distancirate od saradnika i ne očekujte da se uvek slože sa vama. Bićete veoma uspešni u svim kreativnim poslovima, ali novca, nažalost, neće biti.

Ljubav - Početkom nedelje biće naglašena sklonost ka flertovanju i tajnim vezama. Ali, kako se, osim Venere, u dvanaestom polju nalazi i Merkur, ono što bi trebalo da ostane tajno lako će postati javno.

Zdravlje - Mnogo provoda, besanih noći i pića ima svoju cenu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Mars u vašem znaku daje ubrzanje svim stvarima, ponekad možda i previše. U finansijskim transakcijama budite promišljeniji i ne dozvolite da bilo ko odlučuje u vaše ime o zajedničkim ciljevima. Imate osećaj da vam neko radi iza leđa, ali dok je Merkur, vaš vladar retrogradan najveći problem ste sami sebi, jer donosite brze i nejasne odluke.

Ljubav - Mnogo je osoba oko vas, i starih, i novih, i onih koje bi naizgled samo da se druže. Prijateljstvo i te kako prija, ali budite umereniji i ne preterujte, jer sve što je suvišno ne valja. Bez potrebe, skloni ste eksperimentima u emotivnom životu.

Zdravlje - Dobro se osećate, zadovoljni ste, a samim tim i zdravi.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Nedelja počinje Mesecom u vašem znaku. Jako vam je stalo da ostvarite uspešne poslovne rezultate i da poboljšate finansijsku situaciju, koja vas već dugo muči. Ne pristajete na ultimativne ponude i vešto pronalazite zaobilazna rešenja. Napredovanje na poslu je gotovo izvesno, a podrška Sunca i Venere u vašem polju prijatelja i planova temelj je budućeg blagostanja.

Ljubav - Odjedanput ste okruženi osobama koje nešto žele od vas, ali ni same ne znaju šta.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.