Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. jula 2016.godine: sedmica ljubavnih izazova

Početak jula 2016. godine donosi velika iznenađenja - nezaposlene Vage imaju odličnu šansu da do 10. jula 2016. godine počnu da rade, a evo koja ljubavna iznenađenja očekuju vaš znak...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

U konfuznom ste stanju zbog trenutne pozicije vašeg vladara Marsa, pa procene mogu biti pogrešne, a greške evidentne. To se odražava i na kuću i porodicu, posebno u ponedeljak, kada je mlad Mesec u vašem polju kuće.

Ljubav

Nezadovoljstvo trenutnim životom gura vas u nove događaje, gde možete imati priliku za avanturu. To nije najbolje rešenje, jer brza i površna dešavanja ne daju dugoročne rezultate. Oni u braku i dužim vezama ne bi trebalo da testiraju živce partneru.

Zdravlje

Moguća prehlada, donji deo stomaka, ginekološki ili urološki problemi.

BIK (21.4.-21.5)

Posao

Venera u kojunkciji sa Suncem obećava puno, a obično realizuje malo. Smirite se i izbegavajte brzoplete odluke. Dugoročnim planovima smeta Saturn u polju tuđeg novca, ne ulaziti olako u razne aranžmane.

Ljubav

Mars u polju partnerstva već duže vreme dovodi do čestih sukoba i trzavica. S druge strane, u vašoj blizini je osoba koja vas duže vreme privlači. U nekoliko narednih dana intenziviraće se komunikacija sa njom, pa može doći do ubrzanog razvoja događaja.

Zdravlje

Čuvajte se povreda ekstremiteta, uganuća ili uboda u ovom periodu.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao

Period pred vama je odličan za finansijske poduhvate, povećanje prihoda, promene u vezi novca i vrlo su bitni naredni dogovori. Realnost stavite ispred svega, jer svako zaletanje je promašaj u najavi.

Ljubav

Zauzete već dugo pritiska veza u kojoj su. Neka poruka ili poziv početkom nedelje, samo će doliti ulje na vatru. Pažljivo procenjujte situaciju pre nego što reagujete, jer mišljenje možete lako zasnovati na poluinformacijama.

Zdravlje

Temperatura, upale, infekcije i virusi vas vrebaju u ovom periodu.

Jyotish astro prognoza za jul 2016. godine: šta će nam julski astro tranziti obećati, a šta ostvariti...

RAK (22.6.-22.7)

Posao

Vrlo dinamična nedelja je pred vama. Skup planeta u vašem znaku, uz mlad Mesec, ukazuje na šansu da počnete nove poslove, projekte i realizujete planove. Ipak, mogući su zastoji i situacije koje zahtevaju dodatni napor.

Ljubav

Zvezde vam spremaju velike promene u ljubavi. Pojedini pripadnici znaka će biti razočarani osobama od kojih su očekivali puno, a drugi ući u sukobe sa partnerom kada to budu najmanje očekivali.

Zdravlje

Sve hronične tegobe koje imate mogu da se aktiviraju u ovom periodu.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao

Čekate šansu kao zapeta puška jer osećate da vam se spremaju dobre promene i krupne šanse. Velika borba vas očekuje da biste postigli sve što ste planirali. Teškoće oko naplate novca, moguće privremeno umanjenjenje prihoda.

Ljubav

Veza u kojoj ste je veoma nestabilna, niste zadovoljni u njoj već duže vreme. Zato lako možete da uđete u nove odnose, od kojih će većina biti tajna ili još nestabilnija. Osobe koje vam se sviđaju su zauzete i signali koje vam šalju mogu voditi samo u popunjavanje viška slobodnog vremena.

Zdravlje

Napeti se, psihički opterećeni, pod stresom, za to postoji samo jedan lek - odmor.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao

Iako je planeta sreće Jupiter u vašem znaku, nije vam baš sve potaman. Sve dobro što nosi je usporeno, jer je već dugo pod aspektom kvadrata sa Saturnom. Zato se sve dešava u stilu dva koraka napred, jedan nazad.

Ljubav

Nerazumevanje sa partnerom, a razumevanje sa prijateljima nije zgodna stvar jer u vezi svako vuče na svoju stranu i ima svoje "navijače". Slobodni će konačno shvatiti da jedna osoba iz okruženja već dugo pokušava da prijateljstvo sa vama podigne na viši nivo i pretvori u vezu.

Zdravlje

Obratite pažnju na abdominalne organe, žuč, jetru, pankreas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.