Nedeljni horoskop za period od 29. maja do 5. juna 2016. godine: sudbinske ljubavi, fatalne ljubomore

Dragi Blizanci, od kad je Venera u vašem znaku sve će vam biti u znaku ljubavi!

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Vredno radite, želite da se dokazujete i ostvarite nove poslovne kontakte. Imate velike ambicije, ali, da bi vaše ideje privukle pažnju javnosti, morate da ostavite dobar utisak u svakom pogledu. Svesni ste činjenice da je za uspeh, osim zalaganja na poslu, potrebni i drugi kvaliteti, a tokom ovog perioda najviše će doći do izražaja vaše diplomatske veštine. Iskoristite svaku priliku da se nametnete.

Ljubav - Strasna veza je na pomolu. Izbegavajte ljubomorne scene jer ste i bez njih dovoljno nezgodni. Prepustite se osećanjima.

Zdravlje - Većina pripadnika znaka mogla bi da se suoči sa stomačnim tegobama izazvanim preterivanjima u jelu i piću.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Očekujete da neko ozbiljno prouči vaše nove ideje i prihvati vaše projekte. Smeta vam osećaj neravnopravnosti u odnosu sa saradnicima. Ipak budite dovoljno strpljivi, jer na zaobilazan način možete da ostvarite povoljnije rezultate na različitim stranama. Uskoro vas očekuje neki vid zaslužene nagrade ili materijalna nadoknada. Uspećete da dobro naplatite greške ili propuste vaših poslovnih partnera.

Ljubav - Zbog opozicije Venere i Saturna, nova ljubav će vas ozbiljno izbaciti iz ravnoteže. Vezu gradite prvenstveno na osećanjima, a ovih dana ćete ih imati na pretek.

Zdravlje - Nema razloga ze preteranu brigu. Zdravstvena situacija se postepeno stabilizuje.

Horoskop povoljnih ljubavnih perioda u narednih 9 godina: kada ćete upoznati svoju srodnu dušu...

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Ambiciozno ulećete u nove poslovne projekte. Kreativnost je naglašena, a u zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate poslovnu varijantu koja donosi najbolje rezultate. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada neskromnost ili potreba da odlučujete o zajedničkim interesima. Manje priče, a više rada, najjednostavnija je formula uspeha. Moguća su kratka poslovna putovanja i kontakti sa strancima.

Ljubav - Izuzetno povoljan period za ljubav od kako je Venera ušla u vaš znak. Pršte emocije na sve strane. Još ukoliko budete pametni i obratite pažnju na potrebe partnera, idila će biti potpuna.

Zdravlje - Smanjite napetost i ne preterujte sa poslom ako želite da sačuvate dobro zdravlje.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Odlučni ste da svoje planove sprovedete u delo. Saradnici podstiču vaše ambicije i pomažu vam da što bolje obavite radne zadatke. U situacijama kada su isprepleteni poslovni uspeh i lično zadovoljstvo, osećate psihološki pritisak i dodatnu odgovornost. Prihvatite novi poslovni izazov kao dobru priliku da testirate svoje sposobnosti. Sagledajte trenutnu situaciju iz raznih uglova. Smanjite troškove.

Ljubav - Okupirani ste ozbiljnim egzistencijalnim problemima, pa je ljubav trenutno u drugom planu. Nedostaje vam naklonost partnera.

Zdravlje - Zdravlje nije baš najbolje. Potreban vam je odmor i neka vrsta unutrašnjeg preporoda. Možda je samoća najbolje rešenje.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Pred vama je sjajna poslovna prilika koju ne treba propustiti. Neke stvari rešavate na zaobilazan način kako biste izbegli konflikte. Obnovite stare poslovne veze ili kontakte, pridružite se timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi. Važno je da se opredelite za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici. Budite pažljiviji sa ulaganjem novca. Jupiter u drugoj kući donosi vam sigurnost na finansijskom planu.

Ljubav - Fantastično vreme za emocije. Ljubavi i ostalih zadovoljstava biće na pretek. Ukoliko se preforsirate, mogući problemi. Smirite strasti.

Zdravlje - Moguća blaga nervoza. Ne nervirajte se zbog stvari na koje ne možete da utičete.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Delujete vrlo promišljeno u raznim situacijama, umete da procenite povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da ostvarite svoje ciljeve. Sposobnost dobre koncentracije vam omogućava da uspešno završavate poslove na različitim stranama. Očekuje vas zajednički dobitak i mogućnost proširenja poslovnih aktivnosti u inostranstvu, na šta ukazuje pozicija Merkura u vašem devetom polju.

Ljubav - Burne emotivne reakcije mogu, ali ne moraju da budu najbolje rešenje u konfliktnim situacijama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.