Nedeljni horoskop za period od 29. januara do 5. februara 2017. godine: sedmica u kojoj vas ljubavni kompas vraća u prošlost

Ako vam nedostaje nežnost, otvorite oči i pratite put ljubavi koji će zvezde osvetliti, i ne brinite vaša srodna duša vas još uvek čeka! Pročitajte šta vaš horoskopski znak očekuje u ovoj nedelji...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Mars u vašem znaku nagoveštava brojna poslovna dešavanja. Ponekad bi trebalo da prihvatite teže okolnosti kako biste eliminisali ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju vaše osnovne kriterijume. Važno je da pravilno usmerite kreativnu energiju i da se distancirate od osoba koje vas opterećuju.

Ljubav - Od kako je Venera u vašem dvanaestom polju izgubili ste kompas u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa nego sačekajte da se stišaju uzavrele strasti i da se Venera prudruži Marsu u Ovnu.

Zdravlje - Osećate potrebu da zdravije živite, smanjite cigarete i slatkiše.

Kineski horoskop i zvezdani zapisi u godini Petla: pogledajte šta vaš znak očekuje u Kineskoj novoj 2017. godini...

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Zbog prisustva Venere, vladara znaka na stepenima oko tačke egzaltacije sve vam izgleda lepo i lako, bar na prvi pogled. Pre nego što obelodanite svoje poslovne interese potrebno je da se dobro informišete.

Ljubav - Bikovi koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi trebalo bi da budu veoma oprezni tokom ovog perioda jer se vladar polja partnerstva nalazi u izazovnom aspektu i nezgodnom, dvanaestom polju. Slobodni predstavnici znaka trebalo bi da odgovore na udvaranja, ali bez ikakvog forsiranja.

Zdravlje - Najpotrebnija vam je fizička aktivnost. Zato nemojte da odustajete od jutarnjih vežbi ili teretane.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Trenutni kvadrat Merkura sa Jupiterom otežava ranije ugovorene poslovne aranžmane, tako da vam je ovih dana najpotrebnije strpljenje. Taktika na kojoj insistirate ne donosi uvek pozitivne rezultate, pogotovo kada je Merkur u vašem osmom polju.

Ljubav - Kako su Merkur, vladar znaka i Jupiter, vladar sedmog polja u kvadratu, nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje i odluke. Ponašanje bliske osobe navodi vas na zaključak koji vam se ne dopada, ali još je rano da donosite definitivne ocene i odluke o partneru.

Zdravlje - Više pažnje posvetite načinu ishrane. Izbegavajte jaku hranu i sve što može da izazove alergije.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Period počinje mladim Mesecom u Vodoliji, vašem polju troškova, ali i povoljnih finansijskih promena na koje ne utičete previše. Udružite se sa saradnicima koji obećavaju uspešnu dugoročnu poslovnu saradnju.

Ljubav - Mlad Mesec ukazuje na želju da nešto promenite, ali i na odluke koje donosite impulsivno, bez mnogo razmišljanja. Imate potrebu da proveravate partnera. Pokušavate da utvrdite sličnosti koje vas zbližavaju sa voljenom osobom i razlike koje vas udaljavaju. Slobodni Rakovi upoznaće osobu koja će ih odmah šarmirati neobičnim stilom udvaranja.

Zdravlje - Uspešno se oporavljate od bolesti.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Mlad Mesec u sedmom polju znači da se nalazite na nekoj vrsti testa ili provere, što unosi nespokojstvo i napetost u vaš poslovni život.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.