Nedeljni horoskop za period od 28. februara do 5. marta 2016. godine: ljubav na sve ili ništa

I dok polako ulazimo u prvu sedmicu marta 2016. godine, zvezde Lavovima poručuju da raščiste sa starim navikama...

OVAN (21.3.-20.4)

Posao - Vaše ambicije rastu iz dana u dan, ali bez dobrog plana i istrajnog rada teško ćete ostvariti željene ciljeve. Ukoliko budete mudri i strpljivi, imaćete sve šanse da u narednom periodu savladate zamke. Ako želite brze rezultate, očekujte probleme. Izbegavajte nepromišljene finansijske poteze i rasipanje para. Pazite šta pričate, a spontane opaske o drugima radije prećutite, ma koliko bile duhovite.

Ljubav - Trudite se da ostvarite harmoničan odnos sa partnerom, ali to vam baš ne ide od ruke. Pošto je on trenutno u težem položaju od vas, pomozite mu da prebrodi krizu.

Zdravlje - Čuvajte se virusnih infekcija. Čajevi su trenutno najbolja prevencija.

Astro knjiga ljubavi: evo kako će vas zavoleti BAŠ OVAJ horoskopski znak...

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Mnogo ste očekivali, a malo dobili. Budući da ste perfekcionista, niste zadovoljni postignutim rezultatima, ali, ukoliko pomerite ugao posmatranja, shvatićete da nije sve tako crno, kao što vam se čini. Nije vam lako, ali je zato situacija u kojoj se nalazite korisna. Vreme radi za vas. Bidite strpljivi i taktični u ophođenju sa kolegama.

Ljubav - Morate da pređete preko uvrede ako želite da sačuvate vezu. Pošto ste neke partnerove "slabe tačke" već otkrili, iskoristite stare "trikove" da ga ponovo osvojite.

Zdravlje - Bezvoljni ste i umorni. Čuvajte se povreda.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Mnoge stvari se ne odvijaju onako kako ste zamislili i kako biste želeli. Nezadovoljni ste razvojem situacije i stalnim zastojima koji zahtevaju dodatno strpljenje. Obuzdajte bes. Distancirajte se od svega što vas iritira. Vreme je da se zapitate koliko ste sami doprineli da se okolina prema vama tako ophodi? Nađite način da se izborite sa konstantnom poslovnom tenzijom.

Ljubav - Od partnera tražite sve ili ništa, a loši odnosi pokazuju da grešite. Ako ne želite da ga izgubite, prestanite da mu zvocate. Ne pokušavajte da menjate druge, menjajte sebe.

Zdravlje - Ne preterujte sa alkoholom. Više se krećite.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Konačno ste izašli iz faze apatije i spremni ste da se angažujete na više frontova. Čekaju vas veliki intelektualni i fizički poslovi, koje rado prihvatate. Snaga volje je naglašena, sve vam ide od ruke. Na zlonamerna peckanja sa strane zasad ste indiferentni. Izbegavajte konfliktne situacije, obuzdajte ljutnju. Nema razloga da se upuštate u rasprave koje ne vode nikuda.

Ljubav - Duhovitost i šarm vaši su najbolji aduti u igri zavođenja. Potpuno ste očarali voljenu osobu. Još ako je u pitanju Lav, strasti i ljubavi biće na pretek. Partner je napokon shvatio vaše vrednosti.

Zdravlje - O odličnoj ste kondiciji.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Pravite planove za nove poslovne projekte. U konfliktu između želja i mogućnosti, nastojite da nađete zlatnu sredinu. Predstoji vam uspeh. Svesni ste sopstvenih vrednosti, ali i ozbiljnosti situacije. Shvatate da vremena za gubljenje nema. Ulazite u period koji je odličan za nove početke, ali pre toga morate da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju.

Ljubav - Iako partner čini sve da zagolica vašu maštu, kasno je. Greške mu ne praštate. Smatrate da je izigrao vaše poverenje, pa planirate da se distancirate od njega.

Zdravlje - Svesni ste da pozitivne misli ne rešavaju tegobe. Preduzmite nešto.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Vredno radite, ulažete veliki napor da ostvarite zacrtane ciljeve, ali niste zadovoljni postignutim rezultatima. Iritiraju vas stalni zastoji i kašnjenja. Očigledno, zvezde vam tokom ovog perioda nisu baš naklonjene. Ušli ste u pomalo depresivan period.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.