Nedeljni horoskop za period od 27. marta do 3. aprila 2016. godine: nedelja istinske ljubavi

Snažni Lavovi ako maštate o velikoj pravoj ljubavi - verujte u snove. Uskoro će se vaše želje ostvariti...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Postigli ste sklad na nivou ličnosti što se pozitivno odražava i na vašu karijeru. Probleme mogu da očekuju samo oni koji nisu na pravi način razrešili probleme iz prošlosti. Trigon Marsa sa Merkurom i Suncem donosi vam novi talas optimizma. Bićete u prilici da okrenete novi list na poslovnom planu i započnete nove projekte. Pravite planove za nove promene.

Ljubav - Sreća vas prati i na ljubavnom planu a vi naprosto blistate. Sa partnerom doživljavate nezaboravne trenutke.

Zdravlje - Ukoliko ste planirali hiruršku intervenciju, pokušajte da je odložite za izvesno vreme. Probajte alternativne metode lečenja.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Situacija se postepeno normalizuje uprkos lošim aspektima Venere sa Marsom, Saturnom i Jupiterom. Zahvaljujući dobroj koncentraciji i jakom intelektu, poslove privodite kraju . Trudite se da dostignete unutrašnji mir. Izvesna situacija vas podstiče da preispitate svoje ponašanje prema saradnicima. Ukoliko imate probleme, potražite savet iskusnijih kolega.

Ljubav - Partneru nalazite stotinu mana, ali bez njega ipak ne možete. Slobodni pripadnici znaka biće u prilici da na nekom javnom mestu upoznaju neku šarmantnu Vagu. Prihvatite njen poziv na večeru.

Zdravlje - Čuvajte se povreda usled pada, jer lako može doći do preloma kostiju.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Poslovna situacija trenutno nije baš sjajna. Uprkos dobrom aspektu Merkura i Marsa, sve je nekako haotično. Ipak, nema razloga za preteranu brigu, jer uskoro dolazi do poboljšanja. Što se zarade tiče, moraćete da se zadovoljite standardnim prilivom novca. Ova nedelja iziskuje strpljenje. Udaljite se od osoba koje vam ne prijaju. Uspostavite bolje odnose sa saradnicima.

Ljubav - Veza sa voljenom osobom ovih dana može doživeti pravi preporod. Otkrićete novi kvalitet vašeg odnosa i uživati u bliskosti i zajedništvu.

Zdravlje - Čuvajte se prehlada. Narednih dana su slabe tačke disajni putevi i glasne žice. Ojačajte imunitet.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Nude vam se nove poslovne mogućnosti vezane za inostranstvo. Finansijska situacija se popravlja. Polako se oporavljate od napornog rada. Voleli biste da se situacija preko noći promeni, ali znate i sami da to nije moguće. Budite istrajni i ne dozvolite da vam negativne misli pokvare radni elan. Ako niste zadovoljni trenutnom situacijom, razmislite šta biste mogli da promenite.

Ljubav - Sa partnerom ostvarujete vezu snova. U njemu nalazite ono o čemu ste dugo maštali. Prosto ne možete da poverujete da se i vama tako nešto dešava.

Zdravlje - Ne izbegavajte redovne kontrole.

Astro dokazi: koji je najverniji i najposvećeniji horoskopski znak...

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Iscrpljeni ste, pa je naredna nedelja povoljna za prikupljanje snage za nove radne zadatke. Izvesni poslovi vas blokiraju i opterećuju. Nešto morate da promenite ako želite da iz trenutne situacije izađete kao pobednik. Teško uočavate sopstvene greške, a okolnosti ukazuju na to da ih imate na pretek. Osluškujte svoje potrebe. Ako niste u stanju da ih zadovoljite, bar ih ne potiskujte.

Ljubav - Slede emotivna raščišćavanja i novi počeci. Ako maštate o velikoj pravoj ljubavi, verujte u snove. Uskoro će se vaše želje ostvariti.

Zdravlje - Preosetljivi ste. Ne preuzimajte obaveze koje ne možete da ispunite. Reumatizam.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Strpljivo ispunjavate svoje radne obaveze, uprkos stalnim ometanjima sa strane. Imate dobre odnose sa saradnicima i jaku volju da zajedno postignete velike rezultate. Jupiter u vašem znaku trenutno ima loše aspekte sa Marsom i Saturnom, pa bi bilo dobro da izbegavate svaki vid konfrontacije. Razmišljate o selidbi ili adaptaciji životnog prostora.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.