Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra 2017: kakve promene donosi spaljeni regrogradni Merkur

Mesec u Škorpiji, Venera u Lavu! Evo šta zvezde donose vašem horoskopskom znaku ove nedelje!

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Period počinje konjunkcijom Marsa, vašeg vladara, sa Severnim čvorom, što ukazuje na to da se situacija može potpuno preokrenuti. Ako vam je to potrebno, događaji vam idu na ruku. Ukoliko ne želite promene, morate se svim silama potruditi da zadržite "status kvo", što neće biti lako. Igrajte po pravilima da lakše izađete na kraj sa situacijom.

Ljubav - Venera je ušla u Lava i povezala Jupitera iz vašeg sedmog polja sa Marsom. Ovaj aspekt najavljuje da se nakon napetog perioda stvari smiriju i tenzije u vezi su manje. Slobodni imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu svetlijeg tena i kose.

Zdravlje - Moguća je blaža upala grla ili mokraćnih kanala.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Vaša vladajuća planeta Venera je promenila znak. I najavljuje nove okolnosti na poslu i u vezi sa poslom. To je sve povezano sa dešavanjima u kući, gde već duže vreme boravi planeta Mars, a sada mu se pridružila i Venera. Očekuju vas događaji od presudnog značaja, a kakvi će biti zavisi od vašeg ličnog natala.

Devica vlada do 22. septembra 2017: 3 stvari koje morate učiniti dok Sunce prolazi kroz sazvežđe Device...

Ljubav - Vladar polja partnerstva Mars, u konjunkciji sa Severnim čvorom, najavljuje promenu i na emotivnom planu. Ona će se desiti svakom predstavniku znaka, u većoj ili manjoj meri. Naravno, biće i malobrojnih koji nastavljaju partnerski život na isti način. Ipak, budući da Mars u istom znaku sa Venerom označava haos, uzdržavajte se narednih nedelja od svađa.

Zdravlje - Vitalni ste i sve se bolje osećate.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Retrogradni Merkur, vaš vladar je spaljen konjunkcijom sa Suncem. U prevodu haos je u svim događajima vezanim za posao i hijerarhijski poredak. Kako se to vama dešava u četvrtom polju obratite pažnju na dešavanja u kući, sa prodicom ili ako je posao povezan sa nečim od imovine. Tipa ako dajete hipoteku nad imovinom zarad posla i slično. Trenutno je najpametnije odložiti sve krupne odluke koje povezuju posao i imovinu.

Ljubav - Saturn dominanatan i dalje u sedmom polju, ali sada u direktnom kretanju, sekstilno aspektovan od Jupitera koji mu je ujedno i dispozitor, te sa venerom koja se ulaskom u Lava nalazi u trigonskom znaku, ukazuje da se polako rešavaju sve one napete situacije vezane za emocije i partnerstvo.

Zdravlje - Bićete podložniji urogenitalnim tegobama.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Nedelja počinje sa Mesecom, vašim vladarem, u fazi rasta, ali u znaku Škorpije. Ta pozicija mu ne prija, pa sve što imate važno da rešavate, uradite posle srede jer do tada možete dobra rešenja prevideti, lošije ili manje realizovati to što ste planirali. Napregnuta je situacija na poslu, dolazi do sukoba mišljenja, ali nemojte to lično da doživljavate.

Ljubav - Venera je napustila vaš znak, ali je ulaskom u Lava ušla u trigonski odnos sa vašim vladarem polja partnerstva Saturnom, koji se nakon dugog vremena nalazi u direktnom kretanju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.