Nedeljni horoskop za period od 26. novembra do 3. decembra 2017: šta će vašem znaku doneti zvezdano jato u Strelcu

Nedeljni horoskop obeležiće planetarna dešavanja u Strelcu!

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Vladar znaka Mars i dalje je u sedmom polju, ali od kraja ove nedelje, kada Venera ulazi u Strelca, u povoljnijem je izdanju. Generalno, poslovni aspekti pod uticajem su Merkura koji je značajno usporio. Svi poslovni poduhvati će se obustaviti na određeno vreme. Mars i Venera dolaze u povoljniji položaj, što znači da će, na poslovnom planu, problemi koji su obeležili prethodni period polako da se smanjuju.

Ljubav - Slobodni predstavnici znaka mogu krajem nedelje da uđu u novu vezu ili da ostvare novo poznanstvo.

Zdravlje - Dobro raspoloženje i optimizam će vas pratiti u ovom periodu. Bilo bi poželjno da kontrolišete apetit.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Vaš vladar Venera menja znak krajem nedelje. Znači da ulazite u novi ciklus dešavanja. Treba da znate da se ništa ne menja preko noći, pa ćete u ovom periodu biti u situaciji da se suočavate sa problemima koje ste ostavili iza sebe. Što pre, raščistite stare odnose da biste mogli da iskoristite položaj planeta koji dolazi.

Ljubav - Izlazak Venere, vašeg vladara, iz sedmog polja donosi olakšanje. Vi se suočavate sa situacijom sa kojom nema mnogo neizvesnosti. Postojeće veze koje su stabilne prevazićiće teškoće, dok slobodni imaju priliku za novu vezu.

Zdravlje - Više obratite pažnju šta unosite u organizam. Čaša tople vode, čim ustanete, povoljno će delovati na vaš stomak.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Vaš vladar Merkur, združen sa Saturnom u sedmom polju, donosi vam aspekte koji ukazuju na otežano funkcionisanje. Problemi postaju složeniji, dogovori manje povoljni, pa budite oprezni. Vrlo je nezgodno biti na procenama i komisijama, ili raditi bilo šta što ima veze sa arbitražom

Zašto su važne granice među partnerima i kako poboljšati komunikaciju u ljubavnoj vezi...

Ljubav - Merkur u sedmom polju, združen sa Saturnom, donosi konfuziju. Na ljubavnom planu situacija je složenija, a rezultati nesigurni. Jednako je problematično obnavljati staru vezu kao i ulaziti u novu. I skladne i neskladne brakove potresa kriza.

Zdravlje - Osetljivo vam je grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vreme.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Period počinje prolaskom vašeg vladara Meseca, kroz osmo, deveto, deseto i jedanaesto polje, što automatski kvalifikuje drugu polovinu nedelje za bitnu po pitanju posla. Ukoliko, kroz posao kojim se bavite, imate kontakt sa inostranstvom, moraćete na put, ili dočekujete bitnog saradnika, kako biste ispravili greške.

Ljubav - Saturn, vladar polja partnerstva, na samom je kraju šestog polja i pred ulaskom u sedmo, opterećen konjunkcijom sa Merkurom koji je pred samom retrogradnošću.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.