Nedeljni horoskop za period od 26. marta do 2. aprila 2017. godine: šta nam donosi moćna ljubav iz senke

Preokret moćne Venere promeniće vaše ljubavne i poslovne planove, ali krajem nedelje očekujte pravi vatromet emocija! Evo šta vam astrolozi predviđaju za ovu sedmicu...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Ne vraćajte se stalno u prošlost nego razmišljajte o budućnosti i konkretnim potezima. Probleme mogu imati samo predstavnici znaka koji nisu na pravi način rešili probleme iz prošlosti. Spaljena Venera, zajedno sa Merkurom i Suncem nepovoljno utiče na poslovne mogućnosti.

Ljubav - Najveći efekat spaljene Venere osetićete na polju emocija i partnerstva. Ukoliko pokušate da ih rešavate, samo ćete još više zakomplikovati situaciju i odnos sa partnerom. Zato je najbolje da pustite da se stvari spontano odvijaju, bez vašeg mešanja.

Zdravlje - Ukoliko planirate hiruršku intervenciju, pokušajte da je odložite i probajte alternativne metode lečenja.

Mesečni horoskop za april 2017: Bik - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje...

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Venera, vladar znaka, spaljena je u dvanaestom polju što ukazuje na brojne nesporazume i razmimoilaženja sa saradnicima. Intelektualnom stabilnošću i superiornošću uspećete uspešno da završite većinu poslova u ovom periodu. Izvesna situacija navodi vas na razmišljanje o promeni posla, ali sačekajte povoljnije dane.

Ljubav - Partneru nalazite stotinu mana, ali bez njega ipak ne možete. Aspekti Marsa i Venere dovode do nesporazuma i neprijatnog odnosa sa voljenom osobom tokom celog perioda. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa šarmantnom osobom.

Zdravlje - Unutrašnji konflikti su koliko-toliko pod kontrolom, jer ste se sa njima najzad saživeli.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Trenutna poslovna situacija nije mnogo povoljna, jer je Merkur u opozitnom aspektu prema Jupiteru, pa je sve uglavnom nesređeno i nepraktično. Iako ste ispitali gotovo sve varijante za neke probleme ne uspevate da pronađete pravo rešenje.

Ljubav - Merkur, vaš vladar polako se bliži izlasku iz Ovna, pa sve brze i lake događaje ostavljate za sobom, a budućnost bi trebalo da posmatrate kao jednačinu sa jednom nepoznatom, iako ih je trenutno tri. Ali, na ovo ste već navikli, jer boravak Saturna u sedmom polju već duže otežava emotivne odnose.

Zdravlje - Slabe tačke organizma su grlo i glasne žice. Čuvajte se prehlade, pojačajte imunitet i uzimajte vitamine.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Ulazak Venere u Ovna, vaše deseto polje, nagoveštava promene na poslu. Ali, veoma ste nestrpljivi jer biste želeli da se odmah dogode, što je nemoguće dok se Venera ne vrati u normalno kretanje. Ovih dana dobićete poslovne ponude vezane za inostranstvo.

Ljubav - Emotivni život nalazi se u senci posla. Iako Saturn, vladar vašeg polja partnerstva ima trigonski odnos sa Venerom, situacija u ljubavnom životu je daleko od idealne. Položaj planeta ne možete da promenite, ali zato možete da se potrudite i poboljšate odnos sa partnerom, naravno, ukoliko to želite.

Zdravlje - Ne zapuštajte zdravlje, pogotovo ukoliko imate ginekološke ili urološke tegobe.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Već duže vreme izvesni poslovi vas blokiraju i opterećuju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.