Nedeljni horoskop za period od 26. juna do 3. jula 2016. godine: šta donosi ljubavni trigon Meseca i Venere

Dragi Blizanci, vaš vladar Merkur je u polju novca, osećate priliv energije i ideja...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao Očekujte mnogo promena kada u ponedeljak Mesec uđe u Ovna. Puni ste optimizma, ali skloni sukobu sa ljudima za koje smatrate da vas ugrožavaju. Mesec pravi aspekt trigona sa Saturnom i stvari brzo dovodi u red, ne podležite trenutnim utiscima i emocijama, da ne pogrešite u proceni. Pažljivo sa finansijama krajem nedelje.

Ljubav Uzbuđenje i nagli preokreti, sve je pojačano kako se bliži kraj nedelje, a Venera i Sunce približavaju trigonu s Marsom. Imaćete brojne šanse i teško se odlučivati. Jača osetljivost do srede jer Mesec tranzitira kroz Ovna. Odluke odložite za kraj nedelje.

Zdravlje Produženi boravak Jupitera u polju bolesti ukazuje da vam je potrebna detoksikacija.

BIK (21.4.-21.5)

Posao Osećate da nemate kontrolu nad dešavanjima. Ne krivite za to saradnike, preuzmite mere da bi stvari radili sistemski i logično. Merkur u polju novca je u teškim aspektima sa Saturnom, borite se da svaki dinar završi na pravom mestu. Posebno ako radite za druge jer ste pod lupom duže vreme i neko čeka da napravite grešku.

Ljubav Venera u trećem polju ukazuje na osobu iz okruženja, sa kojom će se uskoro dešavati stvari koje trenutno ne planirate. Ovaj aspekt vas čini pravim hedonistom, skloni ste uživanjima. Oni u braku i vezi neka vode računa da ne uđu u neželjenu aferu, slobodnima je sve dozvoljeno.

Zdravlje Pazite se trovanja hranom, izbegavajte da jedete van kuće.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao Vaš vladar Merkur je u polju novca, osećate priliv energije i ideja. Ali, problem je što je previše ideja i dilema. Merkur je ušao u drugo polje opterećen opozicionim aspektom sa Saturnom, pa svaki vaš plan nosi brojne prepreke iz prošlosti. Planete u polju novca grade nekoliko dobrih aspekta i isplati se da rizikujete uprkos preprekama.

Verni Bikovi, tradicionalni Jarčevi: kojem horoskopskom znaku najviše leže duge ljubavne veze...

Ljubav Saturn u polju partnerstva donosi preispitivanja i teškoće u svim odnosima, bilo da je u pitanju brak ili kratka veza. Osetljivi ste sredinom nedelje, dok Mesec tranzitom kroz bika aspektuje Veneru u raku. Kontakti su intezivniji, želećete da menjate status. Ne ulećite prebrzo u odnose koji mogu doneti dugotrajne probleme.

Zdravlje Mars ukazuje na moguće povrede usled rukovanja alatom ili nekim predmetom.

RAK (22.6.-22.7)

Posao Početkom nedelje Mesec u polju karijere gradi dobre aspekte sa Saturnom i svaki plan je ostvariv. Važno je i da budete strpljivi, a Merkur u 12. polju ukazuje na loše glasine i priče koje morate demantovati delima. Ne budite nervoznim, prihvatite izazov.

Ljubav Trigon Meseca i Venere je dobar aspekt u ljubavi. Privlačite ljude koji u vama prepoznaju pozitivca i osećaju toplinu. Osoba svetle kose iz vašeg okruženja je vrlo zainteresovana za vas, što pokazuje aspekt Venere i Sunca u raku. Ako ste u braku, vodite računa o izazovima koji se nameću.

Zdravlje Saturn ukazuje na hronične probleme, pad imuniteta i potrebu za ozbiljnom preventivom da se ne bi razboleli.

LAV (23.7.-22.8)

Posao Oko vas se stvara gužva, ali ne utiče pozitivno na planove i ideje. Planete u 12. polju ukazuju na okolnosti sa kojima teško izlazite na kraj. U drugom polju koje simbolizuje novac, Jupiter ima dobre aspekte s Marsom i vodi vas ka cilju. Ne shvatajte olako rane znake upozorenja na problem.

Ljubav Ljubav ili avantura, čim se Venera ušunja u 12. polje, lavovi dobiju injekciju teatralnosti i potrebu za dokazivanjem. To zna da preraste u afere, što se sada ne preporučuje. Posebno ako ste u braku. Slobodne očekuje dobar period, interesantna poznanstva koja mogu da prerastu u ozbiljniju vezu.

Zdravlje Uredan život i redovan san su najbolji savet za naredni period.

DEVICA (23.8.-22.9)

Posao Jupiter u vašem znaku otvara novi ciklus u vašoj karijeri. Podržan planetama iz znakova vodenog trojstva, usmeren je ka novcu i materijalnim vrednostima po cenu žrtvovanja principa.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.