Nedeljni horoskop za period od 25. juna do 2. jula 2017. godine: sedmica burne ljubavi i poslovnog uspeha

Čarolija ljubavi osvaja srce svake usamljene duše, a evo koji znak očekuje veliki uspeh i sreća!

OVAN

Posao - Mlad Mesec se nalazi u vašem četvrtom polju i u konjunkciji sa Marsom predstavlja burna poslovna događanja. U ovu nedelju ulazite puni energije, ali i skloni sukobima sa okolinom. Posebno povedite računa o odnosu sa kolegama i onima koji procenjuju vaš rad. Venera u drugom polju ukazuje na dobre finansijske mogućnosti.

Ljubav - Jupiter u sedmom polju, iako u kvadratu sa Marsom, vašim vladarem, ukazuje na bitna dešavanja i prevazilaženje problema u odnosu sa voljenom osobpom. Naredni dani biće dinamični, i napeti, ali u krajnjem ishodu povoljni.

Zdravlje - Prolazak Meseca kroz polje bolesti krajem nedelje ukazuje na kratkotrajne probleme.

BIK

Posao - Venera u vašem prvom polju pokazatelj je određenog prosperiteta, ne prevelikog, ali kontinuiranog. Sve što ste ranije odlagali došao je trenutak da ostvarite. Ali, zbog Merkura i Marsa u trećem polju vodite računa na koji način sprovodite planove da ne biste došli u sukob sa kolegama.

Ljubav - Prisustvo Venere u vašem znaku utiče da tražite pažnju okoline i sređivanje emotivnog života. Sekstil sa Marsom pokazuje da ćete u tome biti uspešni, ali kako su Mars i Merkur u istom znaku postoji mogućnost nesporazuma i pogrešnih odluka.

Zdravlje - Prisustvo Jupitera u polju bolesti, postavljen kvadratno sa Marsom, ukazuje na infekcije. Vodite računa o imunitetu.

BLIZANCI

Posao - U vreme mladog Meseca, Merkur, vladar vašeg znaka biće u polju novca, zajedno sa Marsom. Naizgled, bolje ne može biti, ali je aspekt kratkotrajan, pa je poželjno da se fokusirate isključivo na realne stvari. Podrška iz dvanaestog polja ukazuje na neku laku kombinaciju za pristojnu nadoknadu, ali ne povodite se previše, jer deluje kao jednokratna stvar.

Ljubav - Saturn već dugo boravi u vašem polju partnerstva i donosi brojna preispitivanja, nesuglasice i teškoće u komunikaciji sa partnerom. Šta god da se dešava, ne ulećite u brze odnose koji mogu doneti dugotrajne probleme.

Zdravlje - Alergijski i respiratorni problemi.

Šta karakteriše rođene u znaku Raka: emotivne i neiskvarene duše bez kojih ne možemo (HOROSKOP)...

RAK

Posao - Početkom nedelje mlad Mesec je u vašem prvom polju i u konjunkciji sa Marsom i Merkurom. Sa ovako postavljenim planetama ne možete izbeći zbrku, nagle i eksplozivne reakcije. Ali, zbog toga ne bi trebalo da budete nervozni, već da prihvatite izazov i stvari stavite pod kontrolu.

Ljubav - Mesec u vašem znaku i u povoljnom aspektu sa Venerom nagoveštava prijatne susrete i dobruu razmenu emocija sa osobom koja vas interesuje.

Zdravlje - Saturn, koji oblikuje polje zdravlja, već duže vreme ukazuje na hronične tegobe, pad imuniteta i potrebu za ozbiljnom preventivom.

LAV

Posao - Na poslu ste napeti zbog fokusa planeta u dvanaestom polju, što je slika okolnosti sa kojima teško izlazite na kraj. S druge strane, Venera u polju karijere najavljuje uspešna, ali ne laka rešenja. Pred vama je nova promena i nemojte se osvrtati na neke stare stvari jer vas mogu ometati.

Ljubav - Pazite da neka prolazna avantura ne preraste u nešto ozbiljno i opasno. Suzdržanost je osobina koju nerado ispoljavate, ali čini dobro.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.