Nedeljni horoskop za period od 25. do 31. decembra 2017: sedmica neverovatnih apekata za ljubav i strast

Nedeljni horoskop predviđa ljubavne avanture, strast i stres na poslu, a evo šta horoskop predviđa za vaš znak Zodijaka!

Ovan

Moguće je da će Vam se dopasti neko sa kim radite - možda neko koga već poznajete ili neko novi. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla, nego radite na tome da lepše provedete slobodno vreme koje imate. Uklopite se. Nemojte da se opterećujete previše poslom, samo radite sve na vreme. Sada imate podršku i kolega i nadređenih za sve što radite. Neki novac koji dugo čekate možete dobiti upravo ove nedelje.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: detaljna astro prognoza za sve znake Zodijaka

Bik

Ova nedelja je jako dobra. Sve ide kako treba i završavate sve obaveze na vreme. Konačno ćete odraditi neku papirologiju koju dugo čekate, pa ćete moći godinu da privedete lepo kraju. Što se ljubavi tiče, na putovanju ili u nekom izlasku možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti. Može se javiti neka osoba sa kojom ste već bili, ali to neće biti loše, naprotiv. Sada je vreme za stare ljubavi.

Blizanci

Komunikacija sa drugima će biti osetno bolja ove nedelje. Lako dolazite do dogovora i svi Vas lako razumeju. Ne nervirajte se oko posla, nego dajte svoj maksimum. Izbegavajte saradnju sa muškim osobama jer može doći do rasprava. Bolje je da radite sa ženama, to će ići mnogo lakše. Mogući su neki iznenadni troškovi. Pazite se prehlade. Slobodni, moguća je avantura. Zauzeti, strastveniji ste i romantičniji nego obično.

Rak

Došao je period kada ćete se uozbiljiti u vezi. Nikakve avanture ne dolaze u obzir. Ljubav cveta, ali samo ako ste do sada održavali dobru vezu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.