Nedeljni horoskop za period od 25. decembra 2016. do 1. januara 2017. godine: sedmica za hvatanje snova

Ovnovi, spremite se na avanturu!

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Ulazak Marsa u znak Riba ukazuje na brzu promenu okolnosti i dogovora, pa će mnoge stvari na poslu biti konfuzne. Spremite se da uđete u novi posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode, ali samo ukoliko se budete pridržavali dogovora i ne napravite ni najmanju grešku.

Ljubav - Venera u jedanaestom polju, u dobrom aspektu sa Saturnom i Jupiterom, nagoveštava potrebu za stabilnošću i nespremnost na radikalne zahvate. Ipak, u ovom periodu očekuje vas avantura sa osobom iz kruga prijatelja.

Zdravlje - Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Duhovne poruke retrogradnog Merkura za kraj i početak: 19. decembar 2016 - 8. januar 2017. godine...

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Venera u vašem polju karijere i povoljno aspektovana sa Saturnom ukazuje da bi trebalo da budete aktivniji i ne propuštate poslovne šanse koje vam se nude. Potrebno je da imate bolju selekciju pri izboru odgovarajućih tema, ali i saradnika koji mogu da vam pruže podršku u poslovnoj akciji.

Duhovne poruke retrogradnog Merkura za kraj i početak: 19. decembar 2016 - 8. januar 2017.

Ljubav - Period počinje prisustvom Meseca u vašem sedmom polju, što bi moglo da znači dobru razmenu emocija. Pokušajte da ne nasedate na ljubomoru i druge porive koji vam umanjuju šanse da ostvarite kvalitetnu vezu.

Zdravlje - Izbegavajte stresne situacije i osobe koje vas iritiraju.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Pozicija Marsa u desetom polju utiče na poslovna ponašanja koja nisu tipična za vas. Lako se može dogoditi da vas „kratak fitilj" usmeri efikasnije ka nekom cilju nego brojne druge stvari. Merkur, vaš vladar krenuo je retrogradnim hodom, pa je najbolje da ne ulazite u nove poslovne projekte, nego da završite započete.

Ljubav - Jupiter u Vagi, u trigonu sa Venerom simbol je ideala u ljubavi. Ali, kako ideali teško funkcionišu u svakodnevnom životu potrebno je da budete što realniji.

Zdravlje - Obratite pažnju na ishranu i konzumirajte više tečnosti.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Nemate dovoljno koncentracije da se bavite stvarima koje su na listi vaših poslovnih interesovanja i prioriteta, kao ni takta u komunikaciji sa saradnicima, a sa većinom se veoma loše razumete. Nemojte ulaziti u konflikt sa starijim kolegama i nadređenima.

Ljubav - Boravak Merkura u vašem sedmom polju čini da se sa partnerom uopšte ne razumete. Sumnjate da je partner više okrenut nekim dešavanjima iz prošlosti ili osobama sa kojima je ranije kontaktirao. Nije isključeno da su vaše sumnje opravdane, ali je moguće da se jednostavno ne razumete.

Zdravlje - Više se odmarajte i spavajte.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Veoma ste zainteresovani za nove mogućnosti i izazove jer u vama podstiču želju za profesionalnim dokazivanjem. Imate velika očekivanja kako od sebe tako i od kolega i pretpostavljenih. Mars u sedmom polju dovešće vas u razne opasne situacije na poslu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.