Nedeljni horoskop za period od 24. septembra do 1. oktobra 2017: sedmica u kojoj nas Merkur stavlja na životni test

Nedeljni horoskop predviđa tuirbulentan period u kojoj ljubav zadaje izazove, a posao je nestabilan! Pročitajte šta vaš znak Zodijaka očekuje do kraja sedmice...

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Vladar vašeg znaka Mars trenutno nije dobro aspektovan u polju posla i problemi su neminovni, ali približava se i kvadratu sa Saturnom, planetom koja vlada vašom karijerom. To znači da je sada pravo vreme da promenite sve stvari kojima ste do sada bili nezadovoljni.

besplatna natalna karta.jpg

Ljubav - Planeta ljubavi Venera vam ej takođe u polju posla, zajedno sa Marsom koji vam remeti odnose. Može se javiti ljubomora, netolernacija, nezadovoljstvo i sklonost "kombinacijama" sa strane, zato budite oprezni.

Zdravlje - Planeta Merkur u polju bolesti ukazuje na recidev hroničnih tegoba.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Vladar vašeg znaka Venera je u Devici, znaku svog izgona, što se manifestuje kroz gomilu problema i nespretnost u rešavanju istih. Ipak, sekstil Jupitera ka vladaru vašeg polja karijere Saturnu, ukazuju da ćete dobiti pomoć od osobe ili institucije vezane za inostranstvo.

Ljubav - Mars, vladar vašeg polja partnerstva, zajedno sa nepovoljno postavljenom Venerom u Devici, dovodi do komplikacija, ali sa povoljnim ishodima. Mogu se pojaviti problemi na početku nove veze, dok neke predstavnike znaka očekuje kraj jedne emotivne priče.

Zdravlje - Problemi sa sinusima i glavobolja su sezonskog karaktera.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Na događaje tokom ove nedelje teško možete da utičete, iako je vaš vladar Merkur povoljno postavljen u Devici. Zato je najbolje odložiti sve odluke i sva rešenja za naredni period. Planeta sreće Jupiter vlada vašim poljem karijere i pravi dobre aspekte tako da vam profesionalna stabilnost nije ugrožena.

Ljubav - Ne očekujte velike promene u narednom periodu. Venera je u istom znaku sa vašim vladarem Merkurom, tako da podiže nivo tenzije u vezi, ali neće biti ključnih dešavanja.

Zdravlje - Bolovi u nogama su posledica nošenja neadekvatne obuće, ravnih stopala ili proširenih vena.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Vaš vladar Mesec ukazuje na to da ove nedelje ne vredi da se nervirate oko događaja koji su nominovni.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.