Nedeljni horoskop za period od 24. do 31. jula 2016. godine: vreme istinskih ljubavi

Drage Vodolije, slobodno krenite za onim šta želite...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Tokom ovog perioda, naročito do četvrtka bićete otvoreni za sve uticaje okoline, zbog čega ćete nekritički sagledavati situaciju. Prolazak Meseca kroz vaš znak uticaće da prihvatate previše obaveza. Pokušajte da se suzdržite od preteranih akcija i prevelikog isticanja.

Ljubav - Brzina je ono što će biti karakteristično za vaš ljubavni život u ovoj nedelji. Za sada sve ide baš onako kako ste zamislili, ali potrudite se da ne idealizujte svaku novu osobu koja vas zainteresuje.

Zdravlje - U prvoj polovini perioda imaćete česte glavobolje, u drugom delu probleme sa virusima i respiratornim organima.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Ušli ste u period u kojem bi trebalo da se maksimalno potrudite i završite sve započete poslove. Sredinom perioda Mesec ulazi u vaš znak i podstiče potrebu za promenom. Ne budite kolebljivi, jer nemate šta da izgubite. Naprotiv, u ovakvoj situaciji samo ćete profitirati.

Ljubav - Kada je reč o odnosu sa partnerom, najbolje bi bilo da drugu polovinu perioda "prespavate". Posebno problematičan biće četvrtak, jer je Mesec loše aspektovan, odnosno u opoziciji sa Marsom u vašem polju partnerstva. Tog dana bilo bi najbolje da ne ulazite u raspravu sa partnerom, jer lako može doći do sukoba.

Zdravlje - Pojačajte imunitet vitaminima i zdravom ishranom.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Početak perioda odličan je za poslovne aktivnosti i podršku okoline, pa sve što planirate da promenite na poslu uradite u ponedeljak i utorak. Jer, već od srede, ulaskom Meseca u dvanaesto polje, biće pojačano delovanje onih koji žele nešto da promene u vašem radu, tačnije da vas onemoguće da ostvarite ono što ste zamislili. Zato je najbolje da u drugoj polovini perioda ne počinjete nove poslove.

Ljubav - Većina pripadnika ovog znaka u ljubavnom životu biće veoma napeta. To se odnosi čak i na one Blizance čije veze dobro funkcionišu i nema razloga da se javljaju tenzije.

Zdravlje - Problemi sa nesanicom, umorom i stresom.

Astrološka pravila četiri elementa: horoskopske srodne duše...

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Zbog naglašenih dešavanja na poslu, reorganizacije i novih poslova, u ovom periodu trebalo bi da budete maksimalno suzdržani. Ako dobijete ponudu za promenu posla, uz odgovarajuću veću zaradu, nemojte da razmišljate nego je prihvatite.

Ljubav - U ponedeljak ili utorak upoznaćete novu, vrlo interesantnu osobu. Kratkotrajne impresije su lep stimulativni mehanizam. Ali, ukoliko se zainteresujete za nešto više, prve impresije mogu lako pasti u vodu. Ne zalećite se već dobro analizirajte osobu koja vas interesuje.

Zdravlje - Problemi sa stomakom i organima za varenje direktno su povezani sa načinom ishrane.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Stelijum u vašem znaku čini da budete veoma aktivni u poslu. Očekuje vas mnogo poslovnih zanimljivosti i ponuda, ali moraćete da napravite selekciju, jer ne možete sve da prihvatite i ostvarite.

Ljubav - Venera prolazi zadnju dekadu znaka i podstiče važne događaje u emotivnom životu. Predstavnici znaka koji su u vezi, lako mogu ugroziti svoj status nekom avanturum, pa je najbolje da se suzdrže od ovakvog eksperimentisanja. Slobodni Lavovi rođeni u poslednjoj dekadi biće u prilici da ostvare novu ljubavnu vezu.

Zdravlje - Budite umereniji u jelu i piću.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Gubite kontrolu nad događajima, možda vas isključuju iz poslovnih dešavanja ili nemate dovoljno koncentracije da pratite najbitnije aktuelnosti na poslu. Ali, zbog toga nemojte da ulazite u duele sa kolegama, jer možete postati meta ogovaranja i steći loše karakteristike. Najbolje je da odete na kraći odmor i tako presečete situaciju da se ne okrene protiv vas.

Ljubav - Ponedeljak i utorak doneće burna dešavanja u odnosu sa partnerom, pa je najmudrije da ne ulazite ni u kakve rasprave, jer će se odnos još više zakomplikovati. Slobodne pripadnike znaka očekuju nova poznanstva.

Zdravlje - Manji neurološki i problemi sa srcem i kičmom.

VAGA (23.9.-22.10)

Posao - Veneru, vladara vašeg znaka u jedanaestom polju, podržavaju Merkur i Sunce, što vam donosi podršku okoline. Ovaj stelijum je dobar za Vage koje planiraju da promene posao ili da uvedu izvesne novine u postojećem poslu.

Ljubav - Očekuju vas uzbudljivi dani sa mnogo događaja koji će vam podići tenziju, ali se odnos sa partnerom neće bitnije promeniti. U ljubavnom životu, sve vam deluje nekako usporeno, zbog čega osećate veliku potrebu da stvari ubrzate. Mirujte u četvrtak i petak, jer možete imati vrlo neprijatnu situaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje - Više se odmarajte, jer ste non-stop umorni.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11)

Posao - Mars, vladar vašeg znaka, u sekstilnom odnosu sa Jupiterom deluje stimulativno na dešavanja koja bi trebalo da donesu napredovanje na poslu. Aspekt je kratkotrajan, ali sa jakim dejstvom, pa ne gubite vreme i ostvarite ono što ste planirali.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.