Nedeljni horoskop za period od 24. do 30. januara 2016. godine: ostvarenje sna za Ovna, iznenađenje za Strelca

Zvezde će u poslednjoj sedmici januara 2016. godine doneti jednom Biku jednu Vagu i mogući početak romanse...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Konačno možete da odahnete. Ove nedelje Merkur kreće normalnim hodom, pa je i poslovna komunikacija olakšana. Ako vas neko kritikuje, ne padajte odmah u vatru nego smigerno iznesite svoje argumente. Iskoristite priliku da poboljšate svoj poslovni rejting i potrudite se da uspostavite dobre odnose sa svim saradnicima i kolegama. Nema razloga za ljutnju i rasprave.

Ljubav - Neko je uzburkao vaša osećanja i jedva čekate da da se ponovo nađete u društvu te osobe. Uskoro ćete biti u prilici da ostvarite svoje ljubavne snove. Budite strpljivi.

Zdravlje - Dobro se osećate i nema razloga da toliko brinete o zdravlju. Opustite se i uživajte u životu.

Blizanci sa Strelčevima, Rakovi sa Jarčevima: koje su sudbinske veze horoskopskih znakova...

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Bićete u prilici da utičete na važne poslovne dogovore ili da ostavite pozitivan utisak na nadređene. Vaše kreativne ideje nailaze na opšte odobravanje, što vam donosi veliko olakšanje. Okupirani ste obavezama, ali i dalje pokušavate da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za uživanje. Ne ulazite u rasprava sa kolegama. Mogući su susreti sa kolegama koje dugo niste videli.

Ljubav - Nema razloga za lažnu skromnost ili nesigurnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da budete zanosni u pravom trenutku. Jedna Vaga sa posla je zainteresovana za vas.

Zdravlje - Glavobolju ne rešavajte lekovima već potražite uzrok.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Svesni ste da neko ugrožava vaše poslovne interese ali vaše polje delovanja je ograničeno, pa morate da se primirite i prihvatite realnost. Uporno insistirate da drugima nametnete svoju volju ali sve više shvatate da ćete i sami morati da se prilagodite novim uslovima rada. Pozicija Merkura vam donosi mnogo novih izazova na poslovnom planu. Očekuju vas vesti iz inostranstva.

Ljubav - U prilici ste da na zaobilazan način ostvarite svoje ljubavne namere, ali nedostaje vam volja da se pokrenete. Kao da tražite novu motivaciju ili očekujete impuls sa druge strane.

Zdravlje - Previše ste napeti. Povedite računa o zdravlju na vreme. Čuvajte se infekcija.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Ne preuveličavajte svoje intelektualne ili praktične sposobnosti jer ćete tako sebi učiniti medveđu uslugu. Sačuvajte dostojanstvo i dobro raspoloženje. Dobro se slažete sa Vagom ili Ovnom i pokušavate da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za neke druge aktivnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.