Nedeljni horoskop za period od 22. do 29. maja 2016. godine: šta nam govori šesto čulo

Jedan mali savet za Bikove - ne čekajte da se stvari pokrenu same od sebe, napravite plan i počnite da radite!

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Maštate o radikalnim promenama, ali moraćete da se strpite, jer vam zvezde u ovom periodu nisu baš naklonjene. Poslovi koje započinjete narednih dana, urodiće plodom tek krajem idućeg meseca, kada Mars krene direktno. Imate mnogo želja i planova ali ne i dovoljno snage da ih realizujete. Dok stvari ne krenu sa mrtve tačke, uživajte u kućnim poslovima i druženju sa familijom. Članovi porodice vam spremaju prijatno iznenađenje.

Ljubav - Mnogi pripadnici ovog vatrenog znaka biće u prilici da obnove neku staru ljubavnu vezu. Nema razloga za sumnju, prepustite se emocijama i uživajte. Zadovoljstvo je obostrano.

Zdravlje - Mogući manji problemi sa urinarnim traktom. Pazite na ishranu, izbegavajte alkohol i slatkiše.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Tokom ovog perioda uspeh na poslovnom planu mogu da očekuju svi pripadnici vašeg znaka koji se bave umetničkim i kreativnim delatnostima. Ako nameravate da proširite obim poslovanja i uspostavite saradnju sa inostranstvom, iskoristite ovaj period za preliminarne pregovore. Vreme je da svoje snove pretvorite u javu. Ne čekajte da se stvari pokrenu same od sebe, napravite plan i počnite da radite.

Šta prvo slovo imena govori o karakteru ličnosti i kako nas to određuje...

Ljubav - Niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Imate prevelika očekivanja, tražite ideal koji postoji samo u romanima i filmovima. Spustite se na zemlju i uživajte u životu.

Zdravlje - Psihosomatske smetnje ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Kao po običaju, ne oskudevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u delo, ne štedeći se ni najmanje. Rešili ste da uprkos zastojima privedete kraju neki davno započeti projekat. Tokom ovog perioda, dok se vaš Vladar kreće retrogradno i sprema za promenu pravca izbegavajte brzoplete odluke i rasprave sa kolegama. Ne ljutite se zbog svake sitnice. Sve stvari uskoro dolaze na svoje mesto.

Ljubav - Vaš urođeni šarm i duhovitost dolaze do izražaja u društvu suprotnog pola. Nemojte da se iznenadite ako ovih dana ne budete mogli da se odbranite od udvarača.

Zdravlje - Odlično se osećate, čak mnogo bolje nego inače. Opustite se, nema razloga za brigu.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Odličan period za polaganje ispita. Vredan rad će konačno uroditi plodom. Ukoliko se stvari ne odvijaju baš onako kako ste očekivali, budite strpljivi. Ukoliko vaš posao zahteva pregovaračke veštine, pripazite na rečnik i obuzdajte emocije. Pun Mesec čini vas preosetljivim, pa morate da budete oprezniji. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi pripadnici znaka narednih dana donose bitne odluke.

Ljubav - Stalno u glavi "premotavate film" vezan za nedavni konflikt sa partnerom. Strahujete da se taj nesporazum ne ponovi. Nikako da se opustite. Planirate zajedničko putovanje.

Zdravlje - Tenzije na poslu negativno utiču na vaše zdravlje. Potrudite se da svakog dana nađete malo vremena za opuštanje.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Ako očekujete veći priliv novca, naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji. Sve je u znaku para, jer se Jupiter upravo okrenuo u direktan hod kroz vaše polje novca. Na momenat ćete biti okupirani materijalnim vrednostima do te mere da nećete primetiti suštinski problem. Zvezde vam trenutno nisu naklonjene što bi moglo nepovoljno da se odrazi na mnoštvo stvari. Situacija će se uskoro iskristalisati.

Ljubav - Moguće su rasprave i "ljubavni obračuni" sa osobama u znaku Bika, Device ili Jarca. Pazite šta izjavljujete da se kasnije ne biste kajali. Opustite se u društvu prijatelja.

Zdravlje - Spolja delujete i lepo i zdravo, ali osećate unutrašnji nemir.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Maksimalno se trudite da posao uradite što bolje, ali ako nešto ne ide onako kako ste očekivali, ne brinite. Neke stvari očigledno nisu pod vašom kontrolom, pa ne možete ni da ih popravite. Imate osećaj da se nalazite u bezizlaznoj situaciji.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.