Nedeljni horoskop za period od 22. do 29. januara 2017. godine: sedmica u kojoj vaše srce postaje magnet za LJUBAV

Univerzum će spojiti srodne duše i poslati varnice romantike i strasti, a vaše srce će napokon ostvariti ljubavne snove! Pročitajte da li baš vaš znak Zodijaka očekuje sreća u ljubavi...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Vladar u dvanaestom polju ukazuje na to da Mars donosi naglu promenu na poslu, pa je neophodno da budete oprezni. Takođe, ne ulazite u raspravu sa onima koji su vam priredili neprijatno iznenađenje i koji nisu u stanju da budu fer prema vama.

Ljubav - Venera i Mars su u Ribama, vašem dvanaestom polju, i Venerinoj egzaltaciji, pa su sve impresije predimenzionirane. Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u prisustvu osoba suprotnog pola. Povedite računa da ne ispadnete smešni pred okolinom.

Zdravlje - Dobro se osećate, ali se previše ispitujete.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Egzaltirana Venera u Ribama čini da se osećate superiorno, ali stvarnost ne mora da bude takva. Okupirani ste obavezama i pokušavate da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za sve aktivnosti.

Ljubav - Nema razloga za lažnu skromnost ili nesigurnost u društvu osobe koja vas privlači. Ovo je ionako poslednja nedelja kada je Venera superiornija od Marsa. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku, upravo kada se to od vas očekuje.

Zdravlje - Glavobolje ne rešavajte lekovima nego potražite uzrok.

Zašto je Jarac najuspešniji znak zodijaka: isceljivanje arhetipa Jarca...

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Period počinje susretom Meseca i Saturna u vašem sedmom polju koje predstavlja kolege i okruženje na poslu. Spoj ove dve planete je uvek nezgodan i zato pazite šta radite. Uporno pokušavate nekome da nametnete svoju volju, ali sve više shvatate da ćete morati da se prilagodite novim uslovima rada.

Ljubav - Susret Meseca sa Saturnom u polju partnerstva znači da ljubavne namere možete da ostvarite samo na zaobilazan način. Kao da tražite novu motivaciju ili očekujete impuls sa druge strane. Ali nemojte biti nestrpljivi i požurivati stvari.

Zdravlje - Manji problemi sa infekcijama, prehladama i bakterijama.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Zbog različitih nesporazuma u dogovoru sa saradnicima moraćete da prihvatite skromnije poslovne mogućnosti. Ne volite kada vam neko nameće dodatne obaveze, niti da dokazujete kako imate dobre namere. Bićete u situaciji da se sretnete sa osobom koja vam je svojevremeno obećala posao.

Ljubav - Ne bi bilo mudro da se previše opterećujete razmišljanjem o odnosu s partnerom koji je pod znakom pitanja, niti da pravite velike planove za naredni period.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.