Nedeljni horoskop za period od 22. do 29. aprila 2018. godine: šta nam donose aspekti retroradnog Saturna i Plutona

Šta nam donosi direktan hod Merkura i retrogradni Saturn i Pluton...

OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. aprila, uspeh očekuje umetnike i sportiste. Ipak, retrogradni hod Saturna opominje da bi bilo bolje da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita. Konjunkcija vaših vladalaca Marsa i Plutona u polju karijere, upozorava da se klonite rasprava sa šefovima. Krajem perioda, finansijska situacija se popravlja.

Ljubav Partner pokušava da vam stavi do znanja da prihvatite neke njegove stavove, ako ste u braku ili dužoj vezi. Venera blizu Algola, do 24. aprila, upozorava da je uzrok rasprava s Lavom najverovatnije njegova posesivnost. Krajem nedelje, možete da se nađete u dilemi za koju od dve osobe da se odlučite.

Zdravlje Čuvajte se alergije.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao Zbog napetog aspekta između retrogradnog Saturna i Merkura koji vlada astrološkom kućom novca, trebalo bi da budete oprezniji prilikom dogovora o novim poslovima sa strancima.U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. aprila, kada i Pluton kreće retrogradnim hodom, izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Ljubav Konjunkcija Marsa i Plutona, vladalaca kuće ljubavi, upozorava da se klonite svađa sa partnerom. Sredinom perioda, ulaskom vašeg vladaoca Venere u Blizance, u nekom kafiću ili piceriji očekuje vas susret sa atraktivnom mlađom osobom. Krajem nedelje, može da vam se udvara neko koga poznajete preko poslovnih kontakata, ako ste žena.

Zdravlje Promenite način ishrane.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao Pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, u prvoj polovini nedelje, usporava realizaciju nekih poslovnih planova. U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. aprila, klonite se nepotrebnih izdataka, naročito ako iznenada morate na kraći put u inostranstvo. Posavetujete se sa jednim Strelcem ili Vagom.

Ljubav Sekstil između Jupitera, vladaoca polja ljubavi i "spoja" Marsa i retrogradnog Plutona, najavljuje strastveni susret sa osobom sa posla. Aspekti nekretnice Algol, do 24. aprila najavljuju mogućnost ulaska u tajnu vezu. Krajem nedelje, ulaskom Venere u vaš znak, raste vaša popularnost, naročito kod suprotnog pola.

Zdravlje Čuvajte se sportskih povreda.

Veliki ljubavni uporedni horoskop: evo koji znakovi Zodijaka se najbolje slažu, a koji nemaju zajedničku budućnost...

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao Početkom perioda, očekuju vas novčani dobici. Već u vreme prve Mesečeve četvrti u vašoj astrološkoj kući posla, 22. aprila, možete da ostvarite kontakte sa strancima iz zemalja francuskog ili nemačkog jezičkog područja. Pluton sredinom nedelje kreće retrogradnim hodom, zbog čega treba da postavite neke prioritete, kada se radi o finansijama.

Ljubav Pozicija Venere blizu Algola i Saturna koji je nedavno krenuo retrogradnim hodom, opominje da ozbiljno shvatite neke partnerove primedbe na vaše ponašanje prema njemu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.