Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. maja 2017. godine: sedmica romantičnih osmeha i neočekivane sreće

Zvezde su odlučile da je vreme da neke znake Zodijaka pospu ljubavnim prahom, a evo čija će romansa postati čarobna i stabilna!

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Nedelja počinje prisustvom Meseca u vašem prvom polju i njegovom konjunkcijom s Venerom, što ukazuje na brojna povoljna dešavanja. Ali, kako je Mars, vladar znaka u opoziciji sa Saturnom, što su šanse veće prepreke su brojnije. Zato, ukoliko želite da dođete do cilja, moraćete maksimalno da se potrudite.

Ljubav - Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi obnavljanja starih emotivnih veza, što najavljuje konjunkcija Meseca i Venere, kao i njihov povoljan odnos sa Marsom. Pitnje je samo da li je povratak bolja alternativa od nove veze.

Zdravlje - Izbegavajte slatkiše, alkohol i cigarete, jer najviše štete vašem zdravlju.

Horoskop rizičnog novca i oprezne ljubavi: šta nam donosi ulazak Merkura u znak Bika (do 6. juna 2017. godine)

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Čak i ukoliko ne planirate promene, dinamičmni aspekti Venere, vašeg vladara učiniće da baš do toga dođe. Prisustvo Marsa u polju novca nagoveštava nekoliko povoljnih šansi za zaradom i uvećanjem prihoda, ali i neočekivanih troškova. Zato budite veoma oprezni i uvek spremni na kalkulisanje u kom pravcu vas vode trenutne odluke.

Ljubav - Venera u dvanaestom polju označava događaje koji vas jednostavno guraju u ljubavnu avanturu. Osim Venere, tu je i Mesec, pa avantura lako može da preraste u zabavu za okolinu.

Zdravlje - Psihosomatske bolesti uspećete da otklonite samo ukoliko sanirate uzroke stresa.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Predstavnicima ovog znaka uvek se savetuju smirenost i izbegavanje brzopletih odluka, pogotovo kada Merkur boravi u dvanaestom polju, što jasno ukazuje na brojne nesporazume sa okolinom. Jedino rešenje za ovakvu situaciju su oprez i sistermatičan pristup poslu.

Ljubav - Nesuglasice s partnerom toliko su uzele maha da je krajnji trenutak da nešto preduzmete ili će u protivnom doći do raskida. Potrudite se da što pre raščistite odnose i da što manje privlačite interesovanje okoline.

Zdravlje - Dobro se osećate, jer ste u odličnoj fizičkoj i psihičkoj kondiciji.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Period počinje prisustvom Meseca, vašeg vladara u polju karijere, gde će se spojiti s Venerom. Poslovnu ponudu koju ste nedavno dobili bez dvoumljenja prihvatite, jer je dugoročno profitabilna. Mnoge pripadnike znaka narednih dana očekuje donošenje važnih poslovnih odluka.

Ljubav - Opozitni odnosi Jupitera i Venere jesu naporni, ali bezopasni. Kako vam najviše smeta napetost s partnerom pokušajte nešto da promenite i uskladite odnos. Slobodni Rakovi su na putu da dugogodišnje prijateljstvo pretvore u vezu.

Zdravlje - Ukoliko poslovi teku „glatko", i zdravlje će biti bez problema.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Nepovoljni uticaj na mnoge stvari, od posla do zdravlja, uzrokuje Mars u jedanaestom polju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.