Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. avgusta 2017. godine: šta od nas zahteva vladavina retrogradnog Merkura

Retrogradni Merkur kroji sudbinu svakog znaka, a evo kako će uticati na ljubav, posao i zdravlje ove sedmice!

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Iskoristite naklonost zvezda za ostvarenje snova. Savršen trigon između vašeg vladara Marsa i Saturna, kao i sekstil sa Jupiterom ukazuju na mogućnost da se na duže vreme poslovno pozicionirate na dugo željeno mesto. Sa udaljavanjem Marsa od Sunca rastu šanse za pozitivne poslovne promene.

JYOTISH HOROSKOP ZA AVGUST 2017: šta nam donosi preokret karme pod uticajem pomračenja...

Ljubav - Jupiter u sedmom polju u kvadratu sa Venerom iz četvrtog naglašava napetost u vezi, pa se zato strpite i sačekajte bolji trenutak za rešavanje emotivnih problema i harmonizovanje odnosa. Osobe u braku ili vezi prolaze kroz krizni period. Slobodni će zahvaljujući Jupiteru konačno biti u prilici da upoznaju srodnu dušu.

Zdravlje - Iskoristite lepo vreme za šetnju i bavljenje sportom. Izbagavajte dugo zadržavanje u zatvorenom prostoru.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Mlad Mesec u četvrtom polju ukazuje na žarku želju za promenama u svim segmentima života. Što se posla tiče, da se vi pitate, sve biste radikalno izmenili preko noći. Ali, to nažalost nije moguće, pa je najbolje da najpre dobro ispitate trenutnu poslovnu situaciju i pronađete adekvatno mesto za sebe. Budite oprezni u poslovnim pregovorima.

Ljubav - Venera, vaš vladar, trenutno je u trećem polju, što ukazuje na vašu spremnost za nove susrete i poznanstava koji bi mogla da prerastu u romantičnu privrženost. Mars, vladar vašeg polja partnerstva, odvaja se od Sunca i dobija na snazi, što je znak skorijih emotivnih promena.

Zdravlje - Odvojite više vremena za odmor i zabavu. Ako nastavite ovim tempom, premorićete se.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Predstojeća događanja biće pod uticajem retrogradnosti vašeg vladara, Merkura, što znači da nećete mnogo moći da utičete na njih. Ne ignorišite prepreke sa kojima se suočavate već ih posmatrajte kao prilike koje pomažu da se nedefinisane stvari dovedu u red. Strpljenje i oprez su u ovom periodu neophodni. Proverite sve nedorečene informacije.

Ljubav - Vladar polja partnerstva, Jupiter u kvadratu sa svojim dispozitorom Venerom, znak je da ste spremni za nova emotivna dešavanja. Ipak, ne očekujte previše, jer će Saturn u polju partnerstva brzo ugasiti evenualno buđenje strasti i svaki odnos dovesti do apsurda. Mogući nesporazumi u vreme retrogradanog kretanja Merkura.

Zdravlje - Nervoza, stres, i nedovoljno sportskih aktivnosti škode vašem zdravlju. Vreme je da menjate sebe i svoje loše navike.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Venera u vašem znaku, u kvadratu sa Jupiterom signal je da se želje vezane za posao i napredak ne ostvaruju tako lako kako ste očekivali. Mlad Mesec u drugom polju ukazuje na priliv novca, a pozitivne vibracije šalje i Jupiter koji već duže boravi u četvrtom polju što je znak stabilnosti.

Ljubav - Venera u vašem prvom polju čini vas zahtevnim po pitanju emocija i kvalitete odnosa u vezi. To mešutim ne znači da bi trebalo da očekujete bajkovit odnos, jer to kao što i sami znate, postoji samo na filmu. Biće dovoljno da izgradite ravnopravan odnos i rešite sve nesporazume koji negativno utiču na kvalitet vaše veze.

Zdravlje - Zdravstveni problemi su posledica preterivanja u hrani piću. Čuvajte se alergena.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Stelijum u prvom polju ukazuje na opterećenost karijerom i uspehom na poslu. Posla i novca će biti, nema razloga za toliku brigu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.