Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. avgusta 2016. godine: sedmica borbe sa vetrenjačama

Napet period na poslu za Rakove, ljubavne komplikacije za Vage... oprez i kompromisi, to su saveti za ovu nedelju!

OVAN (21.3.-20.4)

Posao - Samo direktna akcija vodi ka uspehu, a trenutno ste u fazi kada bez potrebe oklevate. Potrudite se da vratite sve kontakte iz prošlosti, da nastavite poslove koje ste prekinuti i budite oprezni s poslovima koje nameravate da ugovorite.

Ljubav - Previše ste osetljivi, pogotovo početkom perioda, kada Mesec tranzitira vašim znakom, zbog čega čete većinu stvari doživljavati intenzivnije nego obično. Zbog smanjene objektivnosti, od sitnice koju inače ne biste primetili u drugoj situaciji, pravićete velike probleme.

Zdravlje - Više šetajte i boravite u prirodi, a što manje se zadržavajte u zatvorenom prostoru. Bavite se sportom.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Pred vama su komunikativni i uspešni poslovni dani. Već od ponedeljka, zahvaljujući tranzitu Meseca, kontakti će biti udvostručeni, a povoljne okolnosti uticaće da ranije završite većinu ranije započetih poslova.

Ljubav - Naporan i zahtevan period, sa mnogo nepredvidivih detalja. Venera, vladar u vašem petom polju čini vas spremnim na razne avantura, međutim, neophodno je da postoji interesovanje i druge strane. Pokušajte da se koncentrišete na želje partnera, jer se u suprotnom razilazite po mnogim pitanjima.

izradite_natalnu_kartu

Zdravlje - Ukoliko nastavite ovakvim tempom, brzo ćete se umoriti. Više se odmarajte.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Budite što više opušteni u vezi s predstojećim poslovnim događajima, jer na njih nećete moći da utičete. Očekuju vas brojne poslovne prepreke, ali nemojte sve da pretvorite u poligon za sukobe sa okolinom. Ukoliko dođete u takvu situaciju, izgubićete podršku saradnika, pa će vam biti još teže.

Ljubav - Emotivno ste veoma napeti, ne verujete partneru, a ni on vama. Oboje ste otvoreni za razne avanture i emotivne eksperimente. Ali, pre nego što učinite takav korak zapitajte se gde je suština problema u odnosu s partnerom.

Zdravlje - Nervoza, stres, izostanak sportskih aktivnosti... Ukoliko se urazumite, izbeći ćete probleme sa srcem.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Kad je o poslu reč, period će biti vrlo napet, pa ćete biti primorani na brojne kompromise. Trenutnu situaciju na poslu trebalo bi da sagledate što realnije i da ništa ne planirate dugoročno, jer je to sada nerealno.

Ljubav - U ovom periodu posebno će biti naglašena napetost u vezi, mnogo nesporazuma sa partnerom i neprestano prisustvo treće osobe koja vas istovremeno inspiriše i iritira. Čudno ponašanje partnera je najverovatnije posledica stresa kroz koji prolazi zbog problema na poslu.

Da li postoji savršen brak i zašto moderni brakovi ne traju duže...

Zdravlje - Većina vaših zdravstvenih problema izazvana je preterivanjem u hrani i piću.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Opterećeni ste novcem i zaradom. Stelijum u drugom polju opravdava tu opterećenost, ali ne preterujte. Posla i novca će biti, pa opuštenije prilazite stvarima, što će vam omogućiti da lakše završavate poslove. Svako podsticanje tenzije loše će uticati na poslove.

Ljubav - Ova nedelja biće u znaku romantične ljubavi ili maštanja o njoj. Nažalost, realnost nije tako bajkovita, jer je vaš vladar polja partnerstva u prilično lošem aspektu sa Venerom i Marsom, što dovodi do problema, tenzija i nesporazuma sa voljenom osobom.

Zdravlje - Iako se dobro osećate, ipak pokušajte da budete manje napeti, jer ćete biti još zdraviji i srećniji.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Stelijum u vašem znaku navodi na brojna dešavanja. U ovom periodu započeće poslovni događaji koji će tek kroz izvesno vreme doneti rezultate, te ih ne smatrajte uzaludnim.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.