Nedeljni horoskop za period od 20. do 26. marta 2016. godine: vreme ljubavnih avantura

Ali i Jarčevi imaju sjajni poslovnu priliku koju ne treba da propuste...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Prelazak vašeg vladara Marsa u harmoničan znak Strelca budi u vama novu energiju i optimizam. Očekujete da nadređeni ozbiljno razmotre vaše nove ideje i da prihvate one najbolje. Ipak budite strpljivi. Bićete u prilici da na zaobilazan način ostvarite odlične poslovne rezultate. Uskoro vas očekuje neki vid zaslužene nagrade ili materijalna nadoknada, kao potvrda vaših profesionalnih sposobnosti i zalaganja.

Ljubav - Nova ljubav će vas ozbiljno izbaciti iz ravnoteže. Preplaviće vas snažna osećanja koja nećete moći da kontrolišete. To ste i priželjkivali, zar ne?

Zdravlje - Nema razloga za paniku. Zdravstvena situacija se stabilizuje.

BIK(21.4.-21.5)

Posao - Stalo vam je da u narednom periodu ostvarite neke nove ili perspektivnije poslovne kontakte. Ako želite da vaši projekti privuku pažnju javnosti, potrudite se da se pokažete u najboljem svetlu i dokažete svoju superiornost. Od vašeg ukupnog zalaganja i diplomatskih veština zavisiće konačni rezultati u poslovnim pregovorima. Izbegavajte pretenciozno ponašanje. Skromnost se više ceni.

Ljubav - Strasna veza je na pomolu. Ako želite da nova ljubav potraje, izbegavajte ljubomorne scene jer ste i bez njih dovoljno nezgodni. Prepustite se osećanjima.

Zdravlje - Moguće stomačne tegobe izazvane preterivanjima u jelu i piću.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Uznemireni ste zbog nekih novih događaja na poslovnoj sceni. Pokušavate da rešite neki nesporazum sa saradnicima, ali ne uspevate da nađete pravo rešenje. Problemi se nagomilavaju neverovatnom brzinom, pa je neophodno strpljenje. Ipak, nema razloga za paniku i ishitrene reakcije. Potrudite se da zajedno sa ostalim kolegama definišete zajedničke interese i prioritete. Pravilna procena situacije uvećava vaše šanse za uspeh.

Verni Bikovi, tradicionalni Jarčevi: kojem horoskopskom znaku najviše leže duge ljubavne veze...

Ljubav - Strast, strast i samo strast. Da li uopšte možete da funkcionišete bez nje? Pošto u sve što radite unosite mnogo emocija, zašto bi ljubav bila izuzetak?

Zdravlje - Mogući problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlezdama.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Stalo vam je da u narednom periodu unapredite svoj poslovni položaj. Povremeno imate velike ambicije ili neskromna očekivanja u odnosu prema saradnicima. Želite da profitirate u poslovima koji ne spadaju u vašu nadležnost. Nude vam se nove poslovne mogućnosti u vezi sa inostranstvom. Na sreću, finansijska situacija se popravlja. Osmislite plan za nove aktivnosti.

Ljubav - Emotivna raščišćavanja su postala neprijatna. Dešava se ono što obično biva u sličnim situacijama. Budite spremni na burne rasprave.

Zdravlje - Problemi sa grlom mogli bi da pređu u hronične ukoliko ih ne sanirate na vreme. Smanjite cigarete.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Puni ste pozitivne energije i spremni za velika dela. Uz dobro osmišljenu strategiju, šanse za uspeh su na vašoj strani. Ipak, izbegavajte da se istovremeno angažujete na više strana. Dobro procenite svoje mogućnosti, napravite listu prioriteta i krenite u akciju. Budite uporni i nemojte da posustajte pred preprekama ako želite da osvojite pobedničko postolje.

Ljubav - Osobe u znaku Vage i Strelca mogle bi da u vama upale novi plamen strasti. Ako ste sami, pravi je trenutak za započinjanje nove ljubavne veze. Sudbina vam je naklonjena.

Zdravlje - Lista zdravstvenih tegoba se smanjuje. Burno reagujete na vremenske promene.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Jasno vam je da vam splet različitih okolnosti na poslovnoj sceni nalaže da prihvatite novu ulogu, koja zahteva bolje prilagođavanje i delimično ograničava vaš uticaj. Uspešno završavate sve što ste naumili. Vreme je da shvatite da se svet ne okreće oko vas i budete manje sebični.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.