Nedeljni horoskop za period od 20. decembra do 26. decembra 2015. godine: evo kako će vaš znak da reaguje na burne poslovne promene

Dok Device očekuje strastveni period, Vage se spremaju za nove projekte u poslu, ali i u ljubavi...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Imate mnogo planova, ali rezultati su više nego mršavi. Osećate se sputano, ništa vam ne ide onako kako biste želeli. Opozicija Meseca u Ovnu sa Marsom u Vagi čini vas razdražljivijim nego inače, pa su mogući sukobi na poslu, naročito sa kolegenicama. Bilo bi dobro da se malo strpite i sačekate bolje zvezdane konstelacije. Ne ljutite se zbog sitnica.

Ljubav - Partner očigledno ne ispunjava vaša očekivanja, ni ono o čemu ste maštali na početku veze. Voleli biste da vam na romantičan način pokaže i dokaže koliko vas voli.

Zdravlje - Mogući su problemi sa bubrezima. Utopljavajte se i uzimajte više tečnosti.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Vaša potreba za dominacijom u poslovnom okruženju mogla bi da naruši vaše odnose sa saradnicima koji misle drugačije. Venera, vladar vašeg znaka je u Škorpiji, i podstiče vas da grabite što više. Ove nedelje je u dobrom aspektu sa Jupiterom, pa se potrudite da to iskoristite kako biste preispitali svoje postupke i prevazišli svoje mane. Sa tim promenama dolaze i nove mogućnosti.

Lunarna astrologija: šta nam donosi poslednji pun Mesec u godini...

Ljubav - Sa partnerom ste u konfliktnoj situaciji, ali baš to stanje čini vezu zanimljivom, na kratke staze. Ako ste sami, više izlazite.

Zdravlje - Moguće glavobolje zbog problem asa sinusima, pa je poželjno nositi kapu.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Ukoliko želite da ostvarite poslovne kontakte sa inostranstvom, sada je prava prilika za to. Uskoro počinjete da planirate putovanje, a predstoji vam i napredak na poslu. Tokom ovog perioda, imaćete mnogo novih planova i drugačiji pristup starim problemima zbog kvadrata Merkura i Marsa. Ovaj aspekt mogao bi da vam donese i konfuziju i pogrešne procene. Odmorite se i prestanite da maštate.

Ljubav - Osoba sa posla je zainteresovana za vas, ali kao da postoji neki nevidljivi zid među vama. Prihvatite flert, jer se ona plaši da vam direktno priđe.

Zdravlje - Pojačana nervoza, mogući problemi sa hormonima i žlezdama.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Odličan period za sve poslove vezane za komunikaciju, pregovore i dogovore. Merkur u sedmom polju ukazuje i na nove poslovne partnere. Ipak, imajte u vidu da je opterećen lošim aspektima, što bi moglo da ugrozi poslove koji ne mogu da se ugovore na "prvu loptu". Pazite da nešto nesmotreno ne izjavite pred širim skupom kolega, neko bi to mogao da zloupotrebi.

Ljubav - Ako ste sami, potražite partnera u znaku Ovna, ili nekog drugog vatrenog znaka jer će vam njihovo društvo najviše prijati. Ipak, ne očekujte previše. Period koji nastupa pogodan je isključivo za prolazne veze.

Zdravlje - Mogući su problemi sa sluhom ili želucem.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Izbegavajte sukobe sa autoritetima, bilo da se radi o šefu ili osobama koje su na višoj društvenoj lestvici. Budite strpljiviji, jer jedino na taj način možete da prebrodite ovaj krizni period bez posledica.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.