Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. oktobra 2016. godine: vreme ljubavi u plimi optimizma

Sedmica u kojoj možete očekivati puno dilema i promena, a evo šta vam još astrolozi predviđaju ove nedelje...

OVAN

Posao - Mars, vladajuća planeta vašeg znaka nalazi se u lošem aspektu sa Jupiterom. Zato se pazite svih prečica i manipulacija na poslu, jer može doći do dodatnih problema.

Ljubav - Mlad Mesec u polju partnerstva ukazuje na gotovo izvesne promene statusa. Ovo važi pre svega za slobodne Ovnove koji su na pragu nove veze. Predstavnici znaka koji su u braku trebalo bi više pažnje da obrate na odnos sa partnerom, u protivnom može doći do velikih problema. Ovo je period u kojem partner dominira.

Zdravlje - Stres, napetost i konstantni pritisak loše utiču na zdravlje.

BIK

Posao - Nalazite se u fazi završavanja nekih bitnih projekata. Bilo je mnogo zastoja, ali se zbog dobrih aspekata Venere i Marsa situacija stabilizovala.

Ljubav - Venera, vladar znaka nalazi se u polju koje pripada partneru, što znači da su sve inicijative i odluke u rukama druge strane. I pored toga, veza u kojoj se trenutno nalazite je idealna za vas i zato ništa ne menjajte. Iako se ne zna ko koga podržava, niti ko se pita, bitno je da odlično funkcionišete.

Zdravlje - Dobro se osećate. Ipak, potrebna je veća fizička aktivnost.

BLIZANCI

Posao - Naredne nedelje imaćete mnogo poslovnih obaveza, susreta, ali i uspeha. Merkur se vraća na poziciju odakle je krenuo u retrogradno kretanje, što znači da nastavljate tamo gde ste stali krajem avgusta.

Ljubav - Budite veoma oprezni sa novim poznanstvima, ali ne odustajte već kod prvog neuspeha, jer je cilj nadomak ruke. Uprkos Saturnovom prisustvu u polju partnerstva, odnosi sa voljenom osobom krenuće nabolje, jer će mnogi nesporazumi biti rešeni.

Zdravlje - Manji problemi sa cirkulacijom, kičmom i oscilacijama krvnog pritiska.

RAK

Posao - Mesec, vaš vladar ušao je u rastuću fazu, što ukazuje na nove poslovne događaje, uspešne poteze i napredovanje u karijeri. Kako se to dešava u vašem četvrtom polju, jasan je znak da ćete se udružiti s nekim i suprotstaviti se rukovodiocima

Odblokirajte svoju energiju: kako da uspostavite karmičku vezu sa srodnom dušom iz prošlog života

Ljubav - U odnosu sa partnerom imate izraženu potrebu da dominirate i da se samo vi pitate. Ali, to nikada nije dobar izbor, jer ukoliko dođe do bilo kakvog problema, sav neuspeh pašće na vaša leđa. Potrudite se da podelite odgovornost sa partnerom i da svako bude jednko bitan.

Zdravlje - Obratite pažnju na ishranu, jer su moguće tegobe sa stomakom.

LAV

Posao - Merkurov okret i prolazak kroz polje novca značajan je za Lavove koji očekuju neki zaostali novac. Poslovni uspeh pratiće značajna finansijska zarada. S druge strane, potrudite se da ne dolazite u sukob sa kolegama.

Ljubav - Narednih dana bićete u dilemi da li da prihvatite poziv šarmantne osobe s posla. Ipak, dilema će ubrzo biti otklonjena, prihvatićete poziv za izlazak. Uostalom, ništa vas ne košta, a može da se pretvori u kvalitetnu emotivnu vezu. Slobodni predstavnici znaka nikako da nađu ono što traže.

DEVICA

Posao - Zahvaljujući ličnoj snazi i mudrosti, ali i direktnom hodu Merkura, vladara vašeg znaka, dešavanja na poslu će vam odgovarati, pa ćete uspeti da vladate situacijom. Očekuju vas novi, uspešni poslovni potezi.

Ljubav - Shvatate da je stara veza pri kraju i da bi trebalo promeniti mnogo toga da biste je obogatili i sačuvali. Poželjno je da detaljno razradite plan budućih aktivnosti, jer ste na samom početku novog ciklusa. Ali, ne morate da žurite, jer je vladar sedmog polja tek promenio znak.

Zdravlje - Većinu Devica u ovom periodu očekuju manji zdravstveni problemi.

VAGA

Posao - Odlučni ste u nastojanjima da prevaziđete trenutne probleme na poslu. Međutim, položaj Venere, vladara vašeg znaka, ne nagoveštava da bi to moglo da se dogodi u skorijoj budućnosti. Možete da se izborite sa redovnim poslovnim obavezama, ali sve van toga vas zbunjuje.

Ljubav - Mars, vladar vašeg polja partnerstva nalazi se u znaku egzaltacije, što najčešće dovodi do udaljavanja od partnera i nesporazuma u komunikaciji. Da ne bi došlo do ozbiljnih problema u vezi, pokušajte da budete bliskiji sa voljenom osobom.

Zdravlje - Budite pažljiviji, jer postoji mogućnost povrede glave.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.