Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. jula 2017: kome Venera donosi emotivnu bliskost i toplinu

Ribe treba da odlože svoje važne odluke, Vage počinju važne nove projekte!

OVAN (21.3-20.4)

Posao - Napetost i energija koju osećate posledica su konjunkcije Marsa i Merkura u vašem četvrtom polju. Ovaj aspekt ukazuje na mogućnost konflikta unutar porodice zbog nerešenih poslovnih problema. Sa druge strane Venera još uvek boravi u vašem polju novca, što je dobar položaj za uspostavljanje novih poslovnih veza i finansijske dobitke.

Ljubav - Nedelja počinje Mesecom u rastu koji markira vaše polje partnerstva stvarajući uslove za otvoren razgovor o nekim nezgodnim temama. Oni u braku i dužim vezama ne treba da testiraju živce partneru, niti da preteruju u svojim zahtevima. Ključ odnosa je umerenost.

Zdravlje - Moguća prehlada, osetljivost donjeg dela stomaka, ginekološki ili urološki problemi.

BIK (21.4-21.5)

Posao - Venera u vašem znaku ukazuje na povoljan razvoj situacije, ali i prevelikih očekivanja. Što se posla tiče najbolje je zadržati sadašnje stanje i ne eksperimentisati sa promenama. Dugoročnim planovima smeta Saturnova retrogradnost, koja usporava neka poslovna rešenja. Srećom, na kraju će sve ispasti dobro.

Značenje astroloških kuća: šta o našoj sudbini govori prva kuća u natalnoj karti (HOROSKOP)...

Ljubav - Spoj Marsa, vladara polja partnerstva i Merkura u vašem trećem polju ukazuje na niz nesporazuma i trzavica, neusaglašenih događanja. Sa druge strane, u neposrednoj okolini se nalazi osoba zbog koje možete promeniti planove u potpunosti. Kako se Mars i Venera nalaze u sekstilnim znacima Raka i Bika, može doći do ubrzanog razvoja događaja.

Zdravlje - Čuvajte se povreda i uganuća tokom celog perioda.

BLIZANCI (22.5-21.6)

Posao - Period pred vama zahvaljujući Suncu, Marsu i Merkuru u polju novca, donosi brojne promene, te su vrlo bitni naredni dogovori, od kojih zavisi period do kraja godine. No, kako konjunkcija Merkura i Marsa ukazuje i na greške, ishitrene odluke i slično, oprez i razum moraju prevladati.

Ljubav - Venera je u dvanaestom polju, ali vrlo moćna jer je u znaku sopstvenog domicila, Biku. Ovako postavljena, ukazuje na mogućnost emotivnog zbližavanja sa nekim ko vas dugo intrigira.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.