Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. aprila2017. godine: sedmica za ostvarenje želje iz prošlosti

Sedmica u kojoj će izazovi svakoj duši otežati put do uspeha, ali ostvarenje zaboravljene želje iz prošlosti donosi radost! Kakva sudbina očekuje vaš znak Zodijaka u ovoj nedelji?

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Tokom ove nedelje nemojte preduzimati bilo kakve konkretne poteze, već prvo sačekajte da vidite koje vam se sve mogućnosti nude. Pogotovo, što Sunce u opoziciji sa Jupiterom može bitno da naruši odnos sa osobama koje su vam važne. Nalazite se u fazi pregovaranja, zato nemojte žuriti.

Dekada u kojoj ste rođeni otkriva put sudbine: šta o našem srcu i budućnosti govori period rođenja (HOROSKOP)...

Ljubav - Venera u retrogradnom kretanju napušta vaš znak i prelazi u dvanaesto polje, donoseći još veće nesporazume i komplikacije u emotivnom životu. Spremite se za svaku vrstu scenarija, jer se može dogoditi nešto sasvim neočekivano.

Zdravlje - Mogući su problemi vezani za ishranu. Krajnje je vreme da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Planirate nove početke, jer retrogradna Venera, vaš vladar ulazi u znak egzaltacije u kojem će se okrenuti, što će uticati da neke poslovne šanse budu realnije ili ćete brže dolaziti do rešenja u ovom periodu. Uz malo truda i podršku sa strane učinićete sve što je potrebno za napredovanje na poslu.

Ljubav - U emotivnom životu očekuju vas novi događaji, a slobodne pripadnike znaka poznanstvo sa zanimljivom osobom i nova ljubavna veza. Bikovi koji su u braku mogu imati veću krizu ili uspeh, zavisno od položaja planeta u natalnoj karti.

Zdravlje - Osećate manjak energije, jer ste se preforsirali, a uz to se i neredovno hranite. Više se odmarajte i spavajte.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Ulaskom Merkura u Bika donećete odluku koja će vam iz korena promeniti način života, ali koja može biti i štetna jer je to vaše dvanaesto polje. Strahujete od promena, međutim, morate malo i da rizikujete, ukoliko želite da ostvarite ono što ste zamislili.

Ljubav - Venera se nalazi na pragu Riba i odvaja se iz opozicije sa Jupiterom koji vlada vašim poljem partnerstva. To znači da je došlo vreme za neke nove okolnosti, jer ćete postojeće videti u pravom svetlu, što se neće podudarati sa onim što ste želeli, pa će neke stvari morati da se dešavaju iznova.

Zdravlje - Iako se dobro osećate, ojačajte imunitet i uzimajte više vitamina jer ste skloni virusnim infekcijama.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Odnose sa kolegama i saradnicima gradite na poverenju, ali Merkur je ušao u znak svoje retrogradnosti, u kojem će biti zajedno sa Marsom, pa će se tokom ovog perioda sve „vrteti" oko poverenja. Zbog dodatne opreznosti ući ćete u novu zabludu zvanu sumnja.

Ljubav - Nemir koji vas nikako ne napušta više je povezan s vašim osećanjima, a manje sa objektivnom situacijom. Ali, kako se to najčešće dovodi u istu ravan, tako i vi upadate u raskorak između želja i realnosti.

Zdravlje - Najveće muke zadaju vam povišene masnoće u krvi, koje možete smanjiti pojačanom fizičkom aktivnošću i kontrolisanom ishranom, ili lekovima.LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Potrudite se maksimalno da uspostavite ravnotežu između posla i privatnog života, što će biti vrlo teško jer Merkur i Mars obeležavaju polje karijere.

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.