Nedeljni horoskop za period od 19. do 26. marta 2017. godine: sedmica u kojoj moćna ljubav pobeđuje sve nevolje

Sedmica u kojoj će ljubavni izazovi učiniti da pronađete iskrenu ljubav i ostvarite snove! Šta vaš znak Zodijaka očekuje ove nedelje...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Prelaskom Marsa u Bika i činjenica da je neaspektovan od drugih planeta ukazuje da se ne snalazite najbolje sa finansijama. Ipak, budite dovoljno strpljivi, jer zaobilaznim putem možete da ostvarite povoljne rezultate.

Ljubav - Rizikujete više nego što bi trebalo ulazeći u vezu sa osobom u kojoj samo vi vidite potencijal, sigurnost i kvalitet. Bilo bi najbolje da se posavetujete sa nekom iskusnijom osobom iz bliskog okruženja. Ovo posebno važi za Ovnove koji su skloni paralelnim vezama.

Zdravlje - Zdravstvena situacija se stabilizuje i dobijate sigurnost.

8 verovanja za novčanik koji privlači obilje: evo koje stvari ne treba da držite u svom novčaniku...

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Neaspektovani Mars u prvom polju navodi vas na akciju. Ali, problem je u tome što niste u stanju da utvrdite kojim putem da krenete i kako da izvedete realizaciju. Izvesna situacija nateraće vas da razmišljate o svojoj superiornosti. Važno je da se pravilno nametnete i da potražite savet iskusne osobe.

Ljubav - Ukoliko planirate da veza sa voljenom osobom potraje, morate prestati da namećete tempo koji uopšte nije dobar. Pokušajte da shvatite šta partner želi i smanjite dominaciju da se kasnije ne biste susreli sa velikim problemima.

Zdravlje - Većinu pripadnika znaka očekuju stomačne tegobe, zbog preterivanja sa jelom i pićem.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Merkur se odvaja od Venere, sa kojom se kratko susreo, i dalje ide u opoziciju sa Jupiterom što može značiti da se pripremaju neke nepraktične poslovne odluke. Ipak, nema razloga za paniku i ishitrenost, bez obzira na prisustvo Merkura u Ovnu, koji donosi konfuziju. Potrebno je da obavite brzu i promišljenu akciju kako biste definisali zajedničke interese i prioritete.

Ljubav - Kao posao, i emotivni život je pod uticajem nepraktičnih aspekata Merkura i Jupitera. Zato je najmudrije da tokom ovog perioda uopšte ne žurite sa donošenjem odluka.

Zdravlje - Mogući su problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlezdama.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Povremeno imate velike ambicije i neskromna očekivanja od saradnika ili poslovnih partnera, što Venerina retrogradnost u polju karijere dodatno uvećava. Očekuju vas nove poslovne ponude vezane sa inostranstvo.

Ljubav - Emotivni život je prilično napet, pogotovo kod Rakova koji su od nedavno u braku ili u vezi. Koliko god se trudili da rešite nerazumevanje sa partnerom, jednostavno period nije povoljan, pa je najbolje da sačekate neke bolje dane.

Zdravlje - Tegobe sa grlom i žlezdama lako mogu postati hronične, ukoliko ih na vreme ne sanirate. Smanjite pušenje i povećajte optimizam.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Neophodno je da osmislite dobru poslovnu strategiju koja će vam omogućiti uspeh u različitim projektima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.