Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. jula 2016. godine: nova ljubav za Vage, nova poslovna šansa za Ribe

Dragi Bikovi, dobar aspekt Venere, vašeg vladara i Saturna povećava vaše poslovne šanse.

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Rastući Mesec u Strelcu, vama trigonskom znaku, pogoduje svim planovima vezanim za putovanja, inostranstvo i poslove sa strancima. Na isto ukazuje Mars, podržan trigonom od Sunca i sekstilom od Jupitera, te je pravi trenutak za ozbiljnu promenu na poslu.

Ljubav - Ulazak Venere u znak Lava pojačava emotivnu nestabilnost koja traje već izvesno vreme. Ako ste zauzeti, bićete na velikom ljubavnom iskušenju. Čuvajte se paralelnih veza. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku da srede svoj emotivni život.

Zdravlje - Vrtoglavica, pospanost ili alergijska reakcija.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Dobar aspekt Venere, vašeg vladara i Saturna povećava vaše poslovne šanse. Ako planirate nove projekte, pobrinite se da na vreme sredite neophodnu dokumentaciju jer će sitnice presudne za dalji tok poslova. Tokom cele nedelje bićete na proveri, a moguće je da neko iz bliže okoline pokuša da svoje greške pripiše vama.

Ljubav - Očekuju vas zanimljivi susreti u poslovnom okruženju. Neka neobična osoba privući će vašu pažnju. Mars u polju partnerstva donosi brojna dešavanja. Zauzeti pripadnici znaka moraju da izdrže još malo dok oslabe tenzije u vezi ili braku.

Zdravlje - Nervoza negativno utiče na vaše psihofizičko zdravlje.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Zahvaljujući povoljnim aspektima Merkura, vladara vašeg znaka prema Saturnu, sve što budete radili, planirali i dogovarali do kraja radne nedelje ima šanse da postane dugotrajno. Ukoliko vam se ukaže prilika za promenu posla, trebalo bi ozbiljno da je shvatite.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jul 2016. godine...

Ljubav - Već duže vreme osećate pritisak u vezi što vas čini nezadovoljnim. Ova nedelja počinje prolaskom Meseca kroz polje koje označava veze i brak. Očekujte nova dešavanja, ali ne samo pozitivna. Ako vidite da neke stvari navode na sukobe, smirite tenziju i ne ulazite u konflikte jer ćete na taj način samo zakomplikovati situaciju.

Zdravlje - Prolazne migrene i umor su posledica pritiska koji trpite.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Još nekoliko dana Sunce u vašem znaku, praćeno dobrim aspektima Marsa i Jupitera radi za vas i pomaže vam da stignete do cilja. Ukoliko kasnite sa nekim projektom ili realizacijom zadatih obaveza ubrzajte stvari. Iskoristite ovaj povoljan period za rešavanje finansijskih problema.

Ljubav - Ponedeljak, utorak i sreda biće u znaku neobičnih dešavanja u vašem emotivnom i partnerskom životu. Pazite se brzih impresija, površnih procena i idealizovanja stvari koje ne razumete do kraja. Ovaj aspekt je istovremeno jak i površan, zato budite strpljivi.

Zdravlje - Proverite krvnu sliku, izmerite pritisak.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Merkur i Venera u vašem znaku čine da se mnoge stvari dešavaju van vaše kontrole. Brojni planovi i šanse su pred vama, pa se potrudite da izaberete one najrealnije. Jupiter u polju novca uvećava šanse za profit uprkos aspektima koji ga ograničavaju. Budite racionalni i napravite dobar izbor.

Ljubav - Venera u znaku Lava budi potrebu za promenama, počev od izgleda, oblačenja pa na dalje. U želji da privuku pažnju partnera, dame rođene u znaku Lava biće spremne na sve vrste doterivanja, pa čak i na estetske korekcije. Očekujte mnogo novih susreta, dešavanja i udvaranja.

Zdravlje - Problemi sa glavoboljom i hroničnim bolestima zbog čestih promena vremena.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Prilagodite se trenutnoj situaciji i pratite tok daljih dešavanja, jer vam je vladar znaka u dvanaestom polju. Nije vreme za velike planove, niti za ozbiljne promene, već za usklađivanje sa drugima. Ovaj period je povoljan za korigovanje ranijih grešaka i svođenje računa, od poslovnih do privatnih.

Ljubav - Venera u dvanestom znaku od vašeg, povoljan je znak za one koji nisu u braku.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.