Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. decembra 2017: sedmica za početak nove ljubavi i obmane na poslu

Ljubavna igra, izazovi na poslu i rešenje loših navika - evo kakvu sudbinu nedeljni horoskop predviđa za vaš znak u ovoj sedmici!

OVAN (21. 3 - 20.4)

Ljubav: Vaš vladalac Mars, planeta erotike, u astrološkoj kući strasti donosi vam susret sa harizmatičnom osobom čije zanimanje ima veze sa čestim putovanjima. Partner se trudi da vam ugodi, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Jedan Lav misli na vas, a Vodolija vam šalje SMS.

ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: šta nam predviđa godišnji horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja

Posao: Oko 18. decembra, klonite se rasprava sa kolegama. Posle 20. decembra, kada Saturn, planeta ambicije i uspeha, posle 30 godina, ulazi u znak Jarca, možete da promenite posao ili da napredujete u karijeri.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

BIK (21. 4 - 21.5)

Ljubav: Mars, planeta akcije u vašoj astrološkoj kući ljubavi, blizu Jupitera, simbola ekspanzije, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Jedna Devica misli na vas, a harizmatična Škorpija vam šalje SMS.

Posao: U vreme mladog Meseca, oko 18. decembra, možete da očekujete priliv novca zahvaljujući saradnji sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Ukoliko razmišljate o pokretanju privatnog biznisa, bilo bi najbolje da sačekate do 10. januara iduće godine.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Ljubav: U vreme mladog Meseca, oko 18. decembra, možete da odete na zajednički kraći put sa partnerom na kojem ćete doživeti nezaboravne trenutke. Posle 20. decembra, kada Saturn, posle 30 godina, ulazi u znak Jarca, možete da upoznate osobu od koje vas deli veća razlika u godinama, ako ste dama.

Posao: Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladaoca Merkura u retrogradnom hodu, do 23. decembra, upozorava da bi trebalo da izbegavate konflikte sa mlađim kolegama kao i da odložite potpisivanje važnih ugovora. Početkom perioda, nekadašnji poslovni partner ima novu ponudu za vas. Poslušajte savet jednog Bika.

Zdravlje: Pazite se povreda u kući.

RAK (21. 6 - 22.7)

Ljubav: Osoba koju ste već upoznali na nekom poslovnom skupu, može da vam se udvara oko 18. decembra, u vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca koji inače simbolizuje emocije. Posle 20. decembra, ulaskom Saturna u astrološko polje ljubavi, posle gotovo 30 godina, upoznaćete nekoga sa kim ćete ući u vezu na duže staze koja može da se završi i brakom.

Posao: Pozicije Marsa, vladaoca astrološke kuće karijere, kao i Sunca, u drugoj polovini nedelje, povoljno utiču na vaše finansije. Izbegavajte konflikte sa saradnicima, naročito ako se radi o nekom Blizancu ili Devici.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija disajnih puteva.

LAV (23. 7 - 23.8)

Ljubav: Oko 18. decembra, na nekoj utakmici ili pozorišnoj premijeri, možete da upoznate jednog Strelca ili Lava.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.